Homo Digitális - kellene már egy jó kábel a világ felé!

fejlec.png

Amikor az információs társadalomról beszélünk vagy olvasunk, gyakran találkozunk azzal a megállapítással, hogy ez a társadalom más, mint a történelem megelőző formációi.

Miért is? Mert reggeli kávénk mellet olvasva e-mailünket, ebéd közben válaszolva a közösségi médiában, vagy este a házit megírva alakítjuk napunkat az internet segítségével. Na jó sokszor pont fordítva.
Azaz alakítanánk...

Sajnos sokunk számára ez még elég messze van. Túl messze is.
Kevesen lennénk, vagy annyira már nem, de mégsem elegen? No igen, de ez a hely nem egy messzi-messzi vidéken van, hanem egy magyar kisvárosban Aszódon.
Igen, nem is olyan kicsi! Egy völgy legújabb átfestett részén, a Városréti utca és annak szomszédos utcái azok. Méghozzá új és még újabb lakások és persze azok lakói várják, hogy átéljék újra az információáramlás hihetetlen sebességét.

Sokunk munkája, iskoláskorú gyermekeink tanulása, kapcsolattartása múlna ezen.
Kedvenc szolgáltatóink többszöri megkeresése sem hozott eredményt (Telekom, UPC, DIGI). Mindenki a hátát látta jóbbnak mutatni. Merthogy ugyan ígéret volt, és nagyszerűen is hatott mindenkire, mint a régen a TV maci reklám, csak sajnos elment túl hamar pihenni.
Szeretnénk Aszód teljes értékű lakosai lenni, információs technológiai értelemben is!

Kérlek támogasd petíciónkat aláírásoddal, ha egyetértesz a leírtakkal!

Köszönöm!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Pop Richárd petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...