Legyen elérhető Sylvain Reynard TELJES Pokoli Erény sorozata magyar nyelven!

Vannak olyan könyvek, amelyek mélyen megérintenek és örökre az részeddé válnak. Sylvain Reynard könyvei ilyenek sokunk számára. Már maga a rendkívül kifinomult írói stílus, a hihetetlen kifejezőerő és a rengeteg képzőművészeti,  irodalmi utalás is kiemeli ezeket a könyveket a többi közül. És akkor még nem beszéltem arról, hogy olyan értékekre világítanak rá, melyek egyre fontosabbak ebben a rohanó világban, ahol nincs idő megállni, elgondolkodni, érezni, igazán élni. Gabriel és Júlia gyönyörű, de sokszor rendkívül fájdalmas története nem csupán egy átlagos romantikus történet. Sokkal több, sokkal mélyebb annál. Egy igazi lelki utazás. 

 

Az író Pokoli Erény sorozatának eddig három része jelent meg magyarul (Pokoli Erény, Pokoli Gyönyör, Pokoli Remény) a Pioneer Books gondozásában. Sajnos az első két rész már használtan sem elérhető - érthető módon nem sokan szeretnének megválni a példányaiktól -, pedig a könyvekből készült Passionflix filmek hatására egyre többen szeretnék elolvasni őket. 

 

Kérlek támogasd aláírásoddal a sorozat újrakiadását és a várva várt negyedik rész ( Gabriel's Promise) magyar nyelven való megjelenését, hogy senki se maradjon le ezekről a csodálatos könyvekről!

 

( Amennyiben nem szeretnéd, hogy a neved és lakóhelyed látható legyen mindenki számára, akkor a kért adatok kitöltése után  az "aláírásom nyilvánosan hozzáférhető" pontnál válaszd a "NEM" opciót. Így az adataid titkosak maradnak, a petíciót támogatók száma viszont növekedni fog az aláírásod által. Nagyon fontos, hogy írd ki a teljes neved, különben nem lesz elfogadható az aláírás!

Köszönöm a támogatásodat!

 

peticio22.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom K.Mónika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...