Legális otthoni marihuána termesztés!

Amennyiben ön egyetért azzal, hogy gyógyászati, rekreációs és spirituális célra minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár hozzájuthasson kannabisz magokhoz, nevelhessen és virágoztathasson 3-9 tő kannabisz növényt saját felhasználásra (árusítás kizárva, ajándékozni lehet) és 5-10 gramm növényi származékot maguknál is tarthassanak, de közterületen nem fogyaszthatják el (szabálysértés bűntette forogna fent és nem bűncselekmény).
Akkor írja alá petíciónkat, hogy visszaszorítsuk a bűnözést, a feketepiaci kereskedelmet és a műfüvek térnyerését hazánkban!

Szabadtéren: 3-9 tő nemesítet kannabisz növény.

Beltérben: 1x1x2m magas vagy 1,2x1,2x2m magas termősátorokban, 9 max. 16 tő.

1b.png

Az aláírással engedélyezem @magyarorszaglegalizal, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.