Lázár János! Budapest a Miénk és megvédjük!

Lázár János Budapest tönkretételére készül. Magához vonta a fővárosi uniós projekteket és egy tollvonással áthúzta azokat. Lázár János döntése miatt Budapest a következő hét évben százmilliárdos forrásoktól esik el.

Budapest a következő években nem fejlődhet. Budapestnek és lakóinak bűnhődniük kell, mert nem elég hűek a párthoz és a kormányhoz.

Budapestnek nem kell a Fidesz, Budapestnek nem kell olyan vezetés, amely tönkreteszi Európa egyik legszebb városát, a MI Budapestünket.

Budapest szabad, megvédi magát, nemet mond az önkényre, a diktatúrára és nem hajlik meg a fenyegetés előtt.

Aláírásoddal tiltakozz Lázár János döntése ellen! Követeld, hogy Budapest élhető maradjon és fejlődhessen! Az összegyűjtött aláírásokat, a budapestiek üzenetét, átadjuk Lázár Jánosnak.

Ez a MI városunk, jővőjéről, jövőnkről nem Lázár János, hanem mi döntünk.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Magyar Liberális Párt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook