Kutyás strand létrehozása Balatonkenese területén

Tisztelt Támogatók!

Szeretnénk egy lehetőséget biztosítani  azoknak akik kutyáikat természetes körülmények között a  Balatonban fürdetnék. Erre szeretnénk aláíró támogatást kérni önöktől. Mivel nem frekventált helyen szeretnénk ezt végezni ezért felkérjük Balatonkenese Város Önkormányzatát a helyszín keresésében. Egy lehetséges hely lenne erre a helyiek által disznó lejárónak nevezett terület.  Sajnos nem tudjuk van e lehetőség a terület megszerzésére. Ezért kérjük a segítségüket az ügyben.

A kutya az ember legjobb barátja az ősidők óta. Akinek van kutyája az tudja milyen érzés ez. Vele ébredni,játszani,sétálni. Bízunk a szerencsében és abban,hogy sikerül erre területet találni.

A többi kutyás nevében köszönjük az aláírását amivel támogatja az elképzelést. Írja meg véleményét!  Ön mit gondol erről? Véleményét, helyszín ötleteket fogadjuk és továbbítjuk a döntéshozók irányába. 

Tisztelettel: Korosecz József

 


Balatonkenesei kutyások    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Balatonkenesei kutyások, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook