Kutyafuttató Székesfehérváron

Dog Plusz Felelős Állattartók EgyesületeSzékesfehérváron nincs olyan méretű és minőségű kutyafuttató, mely lehetőséget adna a városban élő kutyák biztonságos futtatásának. Erre egyedüli lehetőséget a közparkok biztosítanak, sok esetben azonban ez konfliktusokhoz vezet kutyások és nem kutyások közt. Szeretnénk, ha Székesfehérvár Önkormányzata lépéseket tenne ez ügyben.

Aláírásommal támogatom ezt a civil kezdeményezését, amelynek célja, hogy Székesfehérváron létesítsenek egy vagy több biztonságosan körbekerített, a kutyák mozgásigényének megfelelő méretű kutyafuttatót.

Dog Plusz Felelős Állattartók Egyesülete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Dog Plusz Felelős Állattartók Egyesülete, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.