Kulturális dolgozók kiállása a pedagógusok mellett

Alulírott könyvtárosok, közművelődési szakemberek, kulturális dolgozók szolidaritásunkat fejezzük ki valamennyi pedagógus, különösen a retorziókat elszenvedő tanárok mellett. Legfőképpen pedig a jövő generációja, a gyermekek, tanulók mellett állunk ki, akik leginkább elszenvedői az oktatáspolitika mostani és évek óta tartó döntései következményének.

A magyar oktatás hosszú ideje Európa legrosszabb eredményeit mutatja. Felszólítjuk ezért a döntéshozókat, hogy a nemzet jövője érdekében haladéktalanul kezdjenek érdemi egyeztetéseket a szakmai- és érdekvédelmi szervezetekkel! 

Bár ez a mostani helyzet nem rólunk szól, egyben felhívjuk a nyilvánosság figyelmét arra, hogy a napokban már több száz közösségi tér zárt be a rezsiárválság miatt. Félő, hogy közülük sok, főleg a kistelepüléseken, már soha nem fog kinyitni. 

A nyilatkozatot támogatja a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete és a Magyar Népművelők Egyesülete is.


Halmai Róbert - Közművelődési szakmai fórum    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Halmai Róbert - Közművelődési szakmai fórum petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...