Középiskolásoknak a NYÁRI szakmai gyakorlat eltörlése

Tisztelt Diáktársaink, Tanárok, Olvasók!

2020-hoz képest rengeteg vírusmutáció lépett fel, ami a Mi korosztályunkat támadja. Sokunk fél, hogy a vírushelyzet ellenére a ránk kényszerített gyakorlat miatt megfertőzzük szüleinket, osztálytársainkat, tanárainkat, barátainkat, szeretteinket. Sokan nem találnak, illetve sok diáknak visszamondják a helyet, ami nagyon kellemetlen helyzetbe sodort minket, hiszen aki nem tudja teljesíteni a megadott gyakorlati óraszámot, annak osztályt kell ismételnie. Kérésünk az, hogy az idei nyári szakmai gyakorlatot ne kelljen teljesitenünk a járványra való tekintettel!

Az aláírással felhatalmazom Egy iskola tanulója petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.