Követeljük az MLSZ elnökségének és Fegyelmi Bizottságának lemondását!

Miután többszörösen is bebizonyosodott, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség képtelen élni azzal a különleges anyagi helyzettel, amit a jelenlegi kormány által rendelkezésükre bocsájtott támogatások biztosítanak, és nemcsak hogy képtelenek valamilyen kézzelfogahtó eredmény felmutatására, hanem arra is, hogy azonos versenyfeltételeket és korrekt versenyzési körülményeket biztosítsanak a bajnokságban résztvevő klubok számára, követeljük a szövetség jelenlegi vezetésének lemondását!

A Fegyelmi Bizottság évek óta borzolja a kedélyeket abszolút részrehajló döntéseivel, az azonos versenyfeltételeket látványosan figyelmen kívül hagyó döntéseivel. Például a járványhelyzet alatt rendezett kupadöntő kéoei a sűrű, a járvány alatt szükséges távolságtartási szabályok teljes figyelmen kívül hagyásával a világsajtót bejárták nagy derültséget keltve. Tehát a kevés, MLSZ által rendezett sporteseményen a szövetség még a saját szabályait sem tudja betartani - mindezt következmények nélkül - viszont sokkal kisebb hibákat védő klubokat büntetnek. A Fegyelmi Bizottság a legkisebb vétségeket súlyosan bünteti, miközben van olyan klub, amelyik éveken keresztül minden meccsen gyalázza riválisát - a futballban nem szokatlan, és az ellenfelek is megteszik - viszont négy éven keresztül igazolhatóan semmilyen büntetést nem kapott ezért. Ezért így abszolút nem azok a szurkolók felelősek, a szövetség viszont annál inkább.

Ezért követeljül ennek az elnökségnek és fegyelmi bizottságnak a lemondását, amely elszórakozza a magyar labdarúgás jelenlegi kiváló helyzetét, és cinikusan visszaél helyzetével!


Mentsük meg a magyar labdarúgást!    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Mentsük meg a magyar labdarúgást!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook