Korszerű szolgáltatást a Wekerletelepieknek

Tisztelt DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft!

Korszerű infokommunikációs hálózatot szeretnénk a Wekerletelepre

A lakókörnyezetünkben egyes helyeken csak a kor követelményeitől messze elmaradó színvonalú szolgáltatást nyújtanak. Ennek oka az, hogy a környék egy részében az elmúlt években semmilyen infrastrukturális fejlesztés nem ment végbe.

Tarthatatlan, hogy Wekerle lakosai nem férnek hozzá a napjainkban alapvetőnek tekinthető valódi széles sávú internethez.

Több helyről is tudunk, ahol már hónapok óta az ingatlanokig ki van építve az optikai kábel, de úgy látjuk, hogy a további munkálatok elakadtak.

Nem feltételezzük, hogy monopol helyzetüket kihasználva csúszik a fejlesztés, de sajnos Önök több esetben nem adtak megfelelő információt.

Kérjük, hogy tájékoztassák az előfizetőket a várható fejlesztés részleteiről, Tekintve a lakosok eddigi türelmét nyugodtan megfogalmazhatjuk az igényünket, a hálózat kiépítésének befejezésére, záros határidőn belül.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem János Boros, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook