Körforgalmat Veszprémvarsányhoz!

Az elmúlt napokban drámai képeket kaphattunk arról, hogy mi folyik Veszprémvarsány határában. A „hírhedt halálkereszteződés” megpecsételte a falu nevét. Millió ígéret a körforgalom megépítéséről, de eredmény nincs! A következő pár dátum csak töredéke annak a jó pár eseménynek ami családok rengetegét tette egy életre tönkre:

2019.07.13. Személyautó és mentőautó karambolozott: 1 halott, 1 súlyos sérült

2019.05.21. Két személyautó karambolozott: 1 halott

2014.03.22. Két személyautó karambolozott: 5 sérült

2014.01.06. Két személyautó karambolozott: 2 súlyos sérült

2013.01.25. Két személyautó karambolozott: 1 halott, 2 súlyos sérült

2012.06.22. Teherautó alá csúszott egy motoros: 1 halott

2010.25.21. Két személyautó karambolozott: 1 súlyos sérült

Hány emberéletet kell még követelnie a kereszteződésnek, hogy változást érjünk el?!

Készült egy cikk 2014.12.05.-én hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. elkészült a csomópont átalakításának terveivel. Így nyilatkoztak:

"A hír igaz. Szakembereink végeztek a csomópont átalakításának előkészítésével. Ehhez szükséges volt többek között a geodéziai felmérések és a forgalomszámlálás elvégzése is" "A projekt elején járunk, ezért pontos kivitelezési összeget még nem tudunk mondani, de egy körforgalom kiépítése a beruházás mértékétől, műszaki tartalmától függően a néhány tízmillió forinttól a több százmillió forintig is terjedhet, főleg ha területszerzés is szükséges vagy közműkiváltás. A beruházásra igyekszünk hazai, illetve európai uniós pályázati forrásokat bevonni."

Azóta eltelt több mint 4 év, és hallani sem lehet az átépítésről.

Mindannyiunk közös érdeke hogy szeretteinket biztonságba tudjuk, de ehhez most segítségre van szükségünk. Emeljük fel hangunkat és bizonyítsuk be hogy a Veszprémvarsány melletti csomópontot, mely hétről hétre szedi áldozatait, át kell építeni!

Ezen petíció kitöltésével mutassuk meg mire vagyunk együtt képesek.

Neked csak két perc, de a te életed is múlhat rajta!

Az aláírással felhatalmazom Radányi Dominika petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.