KISÚJSZÁLLÁS - ECSEGFALVA KÖZÖTTI 4205-S ÚT (JNK-Szolnok vármegye részén) TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSÁÉRT

A Kisújszállás és Ecsegfalva közötti 4205-ös számú út már évek óta szinte járhatatlan minden féle-fajta járművel. A régen megszűnt vasútvonal miatt a közút még nagyobb hangsúlyt kapott, és ide terelődött a teherforgalom egy része is. Az Ecsegfalvánál található híd műszaki állapotának romlásával szinte meg is szűnt az áruforgalom, de az út  jelentős mértékben feltűnően leromlott: nagy részben a szélein letöredezett, de a közepén is hatalmas kátyúk keletkeztek, melyeket még az időközönkénti részleges javítások sem hoztak helyre. Ezeknél az úthibáknál a többszöri kátyúzások sem hoztak minőségi áttörést, mivel a kátyúk száma csak fokozódott és helyenként nagy gyűrődések is keletkeztek benne. Ezeket a nagy gyűrődéseket már nem lehet kátyúzással eltüntetni, és a Magyar Közút ebben a harcban már szinte tehetetlen. Az út jelenlegi siralmas állapotát a térség lakossága sajnos gyakran tapasztalja és szenvedi meg a két település közti közlekedés során.

Ezúton kérem a Képviselő Urat, hogy a megyénél próbálja kiharcolni az itt felsorakoztatott közösségek és maga Kisújszállás, Ecsegfalva polgáraiért is, hogy az út teljes körű felújítása valósulhasson meg.


Ignácz Csaba "Aszfalbetyárok 2016" kerékpáros klub    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Ignácz Csaba "Aszfalbetyárok 2016" kerékpáros klub petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...