KISÚJSZÁLLÁS - ECSEGFALVA KÖZÖTTI 4205-S ÚT (JNK-Szolnok vármegye részén) TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSÁÉRT

A Kisújszállás és Ecsegfalva közötti 4205-ös számú út már évek óta szinte járhatatlan minden féle-fajta járművel. A régen megszűnt vasútvonal miatt a közút még nagyobb hangsúlyt kapott, és ide terelődött a teherforgalom egy része is. Az Ecsegfalvánál található híd műszaki állapotának romlásával szinte meg is szűnt az áruforgalom, de az út  jelentős mértékben feltűnően leromlott: nagy részben a szélein letöredezett, de a közepén is hatalmas kátyúk keletkeztek, melyeket még az időközönkénti részleges javítások sem hoztak helyre. Ezeknél az úthibáknál a többszöri kátyúzások sem hoztak minőségi áttörést, mivel a kátyúk száma csak fokozódott és helyenként nagy gyűrődések is keletkeztek benne. Ezeket a nagy gyűrődéseket már nem lehet kátyúzással eltüntetni, és a Magyar Közút ebben a harcban már szinte tehetetlen. Az út jelenlegi siralmas állapotát a térség lakossága sajnos gyakran tapasztalja és szenvedi meg a két település közti közlekedés során.

Ezúton kérem a Képviselő Urat, hogy a megyénél próbálja kiharcolni az itt felsorakoztatott közösségek és maga Kisújszállás, Ecsegfalva polgáraiért is, hogy az út teljes körű felújítása valósulhasson meg.


Ignácz Csaba "Aszfalbetyárok 2016" kerékpáros klub    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Ignácz Csaba "Aszfalbetyárok 2016" kerékpáros klub petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...