Kijelölt gyalogátkelőhelyet szeretnénk Vácon a Kosdi útra!

Vácon az utóbbi években nagyon megnőtt az autóforgalom. Az infrastruktúra még nem fejlődött hozzá. Deákvárról lehetetlen biztonságosan, zebrán eljutni a kórházhoz, a Selye János középiskolához vagy Törökhegyre, mert a Telep u.-tól a Kosdi úton Vác végéig sehol nincs egy gyalogátkelőhely sem. Az utolsó cseppet a pohárban az jelentette számomra, mikor a lányomat ütötték el, miközben átkelni próbált.Ezzel az aláírásgyűjtéssel azt szeretnénk elérni, hogy megelőzhessük a további tragédiákat. Ezúton kérjük, hogy létesítsenek kijelölt gyalogátkelőhelyet  Vácon a Kosdi útra lehetőség szerint a Váczy Pál utca magasságában, ha az nem megoldható, akkor a Kiskörút és a Váczy Pál utca között. Nem nézhetjük tovább tétlenül, hogy babakocsijukat toló anyákat, gyerekeket, időseket, nőket, férfiakat sodorjon életveszélybe nap, mint nap a biztonságos átkelési lehetőség hiánya.

Az aláírással engedélyezem Boldog Gabriella, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.