Kiállok a Dr. Béres József Általános Iskola jó hírnevéért

Kiállok a Dr. Béres József Általános Iskola vezetése mellett a 2020. június 23 -án az index.hu -n megjelent lejáratással szemben https://index.hu/belfold/2020/06/23/gondnok_zsonglor_lanyfoci_szexualis_eroszak_beres_jozsef_altalanos_iskola/ . Az iskola vezetése körültekintően, a legjobb tudása szerint, azonnal intézkedett a szexuális bántalmazás ügyében, az elkövető rács mögött van az érintett gyerekek megkapták a megfelelő segítséget, amit az iskola nyújthat. Annak a néhány szülőnek, és pedagógusnak, aki több hónappal később, még mindig a sajtóhoz fordul az ügyben, nem a gyerekek érdekeinek megóvása, hanem az iskola vezetőjének és ezáltal az iskolának a lejáratása a célja.

V. Szabó Szilvia szülő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem V. Szabó Szilvia szülő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.