Kiállok a Dr. Béres József Általános Iskola jó hírnevéért

Kiállok a Dr. Béres József Általános Iskola vezetése mellett a 2020. június 23 -án az index.hu -n megjelent lejáratással szemben https://index.hu/belfold/2020/06/23/gondnok_zsonglor_lanyfoci_szexualis_eroszak_beres_jozsef_altalanos_iskola/ . Az iskola vezetése körültekintően, a legjobb tudása szerint, azonnal intézkedett a szexuális bántalmazás ügyében, az elkövető rács mögött van az érintett gyerekek megkapták a megfelelő segítséget, amit az iskola nyújthat. Annak a néhány szülőnek, és pedagógusnak, aki több hónappal később, még mindig a sajtóhoz fordul az ügyben, nem a gyerekek érdekeinek megóvása, hanem az iskola vezetőjének és ezáltal az iskolának a lejáratása a célja. 


V. Szabó Szilvia szülő    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem V. Szabó Szilvia szülő, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook