Kiállás a közoktatásért

Alulírott nagykanizsai és Nagykanizsa környéki tanítók, tanárok, oktatást segítő dolgozók, szülők, nagyszülők, diákok kiállunk a színvonalasabb oktatásért, a modernebb iskolákért, a gyermekközpontúságért, a pedagógusok megbecsüléséért.  

Elvárjuk, hogy gyermekeink korszerűbb követelmények, tartalmak szerint, kevesebb terhelés mellett tanulhassanak. A tanítás, tanulás megfelelőbb taneszközökkel, tankönyvekkel, korszerűbb környezetben és modernebb tárgyi feltételekkel történhessen. A pedagógusok, oktatásban dolgozók bére tisztességes és értékálló legyen, munkájuk ki legyen fizetve.  

Tiltakozunk, mert elvették, kiüresítették a pedagógusok sztrájkjogát. Tiltakozunk, mert a tanítók, tanárok, szülők és diákok feje felett, valódi szakmai egyeztetés nélkül hoznak meg a közoktatás jelenét és jövőjét alapvetően meghatározó döntéseket. Tiltakozunk a polgári engedetlenségben, tüntetéseken, kiállásokon részt vevő pedagógusok elbocsátása, fenyegetése, megfélemlítése ellen.  

Aláírásunkkal tanúsítjuk, hogy az iskolák mellett állunk!

https://www.youtube.com/watch?v=ie64r4K3Cf4&ab_channel=J%C3%B3zsefTulok

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kanizsai Összefogás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...