Kiállás a Ceglédi Tankerületi Központ kényszeroltást elutasító munkavállalói mellett

Jelen petíció aláírói az érintett dolgozókkal közösséget vállalva, kérjük a Ceglédi Tankerületi Központot, mint fenntartót, hogy vonja vissza a munkavégzés feltételeként elrendelt SARS-COV-2 koronavírus rendelkezését.

Meglátásunk szerint a szóban forgó kísérleti oltásokat nem lehetne kötelezővé tenni, nem lehetne a munkavégzés feltételeként előírni.

Gyermekeinket az intézkedés miatt várható létszámhiány hátrányosan érintené, szakaszos ellátottságának zavara miatt gyermekeink oktatási, nevelési színvonala tovább csökkenne.

Az utóbbi hónapokban láthattuk, hogy az oltottak is megfertőződhetnek és fertőzhetnek is. Ezen okok miatt kérjük, hogy az oltás választható opció lehessen, aki tart a lehetséges mellékhatásoktól, ellenben egészséges és munkaképes, továbbra is elláthassa munkáját kényszeroltás nélkül.

Kérjük aláírásával álljon ki ön is az érintett dolgozók mellett! 


Elek Anikó Kossuth Lajos Általános Iskola    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Elek Anikó Kossuth Lajos Általános Iskola petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...