Kérjük vissza a 2D-s Honfoglalót!!!

Hiányzik a megszokott bácsi hangja, a letisztult, egyszerű, könnyen kezelhető. Hiányoznak a robotok, Mária és József. A katonák nyomorékok, egy magyar ember tudásához képest a robotok túl intelligensek, így mivel én magyar ember vagyok felidegesít, hogy többé nem tudok nyerni. Hova lettek a megyék szimbólumai, és a kérdések, amikből valóban tanulunk. Ez is bizonyítja, hogy a kevesebb néha több. TERJESSZÜK KI A BIRODALMUNK KÖZÖZÖSEN, FOGLALJUK VISSZA, BÁZISAINKAT!!!!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vadkerti Zsófia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )