Kérjük a Modulzáró vizsgák online lebonyolítását

Kedves Kézápoló és Műkörömépítőnek tanuló társaim!

Ha egyetértesz az alábbi pontokkal, kérlek írd alá ezt a petíciót, ami a tanulásunkat, előrehaladásunkat, sikeres vizsgáinkat, és ami a legfontosabb, egészségünk védelmét leginkább szolgálja.

Megannyi információt kaptunk már a modulzárókról, viszont a legutóbbinak mindenki örült, hiszen jobb megolásnak bizonyul.

A Kormányrendelet alapján a boltokban is, és mindehol négyzetméter alapú létszámmeghatározás van, a mi esetünkben ez nem kivitelezhető a termek méretéből és a csoport létszámából adódóan.

Sokunknak kisgyermekei vannak, sokunk együtt él olyan társaikkal, akiknek krónikus betegségei vannak, ezért nem szeretnék megadni az esélyt annak, hogy hazavigyük a vírust, továbbá a modulzáróra hívott modelljeink sokasága tiltakozik az ellen, hogy tömegbe menjünk.

Kivitelezhetőnek találjuk, hogy itthon bonyolítsuk le ezeket a vizsgákat, illetve már le is szerveztük azt.

Kérjük, hogy egészségünk védelme érdekében a modulzáró vizsgákat a csütörtöki tájékoztatás alapján, online formában bonyolítsák le!

 


2020.12.21 Intenzív csoport    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem 2020.12.21 Intenzív csoport, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...