Jelöljék ki kutyafuttatónak a Pünkösdfürdői gát árterületét!

A nemrégiben megkezdődött pünkösdfürdői gátmegerősítési munkálatok során felmerült, hogy a kutyásokat kiszorítanák, illetve teljesen kitiltanák erről a területről, egy kisebb, elkerített futtatót kijelölve a részükre. Mi ezt nem szeretnénk!

A kutyáinknak szükségük van a szabad mozgásra, és ezt nem tudják megtenni egy lakótelepi néhány négyzetméteres zárt futtatóban. Ráadásul a gátról kiszorult kutyák így be lennének szorítva az amúgy is telített lakótelepre, ami kényelmetlenséget, kellemetlenséget és konfliktusokat szülne az ottlakókkal.

Mint felelős kutyatartók azt kérjük, hogy A MEGÉPÜLT PÜNKÖSDFÜRDŐI GÁT ÁRTERÜLETÉT (Duna felőli oldal) A PÜNKÖSDFÜRDŐ UTCÁTÓL A BARÁTPATAKIG JELÖLJÉK KI A KUTYATARTÓK RÉSZÉRE EBFUTTATÁSRA!

Kérjük, hogy a terület biztosítása mellett helyezzenek ki a KUTYAÜRÜLÉK GYŰJTÉSÉRE alkalmas konténereket. Engedélyezzék, hogy ezen az amúgy sem hasznosítható ártéri területen a kutyákat póráz nélkül sétáltathassuk, így biztosítva számunkra egy megfelelő kutyafuttatót, a nem-kutyás lakosság részére pedig a gát többi részének kutya-mentes nyugalmát!


Bondor Brigitta kutyatartó, békásmegyeri lakos    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Bondor Brigitta kutyatartó, békásmegyeri lakos láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...