Írjuk újra a 2019-es MAGYAR NYELVŰ KÖZÉPSZINTŰ TÖRI érettségi esszé részét!

Írassa újra az Oktatási Hivatal a 2019. májusi magyar nyelvű középszintű történelem érettségi esszé részét, mert az esszé témák az előző nap fent voltak az Interneten. Nyílt csalásról van szó, amelyben rengeteg középiskolai tanuló érintett.

Aki nem tudta a címeket, emelt szinten vagy idegen nyelven érettségizett 50 pontos hátrányból indul, ami az írásbeli érettségi 50%, az egész érettségi 1/3-a. A felvételi az érettségi pontjai alapján dől el, van aki duplázza is a töri érettségijét, így 100 pontról beszélünk. (Maximum 500)

A felsőoktatásba való bekerülés ne az alapján dőljön el, hogy kinek hány ismerőse van, és így időben megkapta-e az esszé címeit, hogy azt a netről megtanulhassa. 

Az esszé az írásbeli érettségi egyetlen része, amely valóban a tárgyi tudást méri, a teszt források elemzéséből áll össze.

Magyarországon egy ilyen kaliberű csalásnak nincs következménye? Nem csodálkoznék, ha ezek után minden évben botrány lenne...

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szabó András, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook