Hősakadémia magyar szinkron

A Viasat6 csatorna, ahol eddig a Hősakadémia, külföldi nevein Boku no Hero Academia vagy My Hero Academia animációs sorozat futott, Facebook-on történt üzenetes váltás során azt nyilatkozta, hogy a projektet elvetette és nem kívánja folytatni a szinkronizálását. Nagy eséllyel a fordításokra panaszkodhattak, de nincs hivatalosan megerősítve miért hagyják abba valójában. Számos ismerősöm van, aki szereti a műsort és a magyar szinkront is. Elsőre talán a japán vagy angol hangok után furcsa lehet, de saját tapasztalatom szerint néhány rész elteltével megszokhatóak. Bár nem vagyunk az eredeti hangok színvonalán, de magyar anime szinkronhoz képest egyáltalán nem számít rossznak. Sok gyermek kedvenceivé váltak hőseink, hisz a legkisebbek feliratosan sajnos nem feltétlen tudják élvezni ezeket a műsorokat, de persze nem csak a gyerekek körében terjedt el. Így kérném, hogy aki egyetért azon kívánságommal, hogy folytassák a Hősakadémia magyar szinkronizálását írja alá ezt a petíciót!

Az aláírással felhatalmazom Pintér Laura petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.