Hősakadémia magyar szinkron

A Viasat6 csatorna, ahol eddig a Hősakadémia, külföldi nevein Boku no Hero Academia vagy My Hero Academia animációs sorozat futott, Facebook-on történt üzenetes váltás során azt nyilatkozta, hogy a projektet elvetette és nem kívánja folytatni a szinkronizálását. Nagy eséllyel a fordításokra panaszkodhattak, de nincs hivatalosan megerősítve miért hagyják abba valójában. Számos ismerősöm van, aki szereti a műsort és a magyar szinkront is. Elsőre talán a japán vagy angol hangok után furcsa lehet, de saját tapasztalatom szerint néhány rész elteltével megszokhatóak. Bár nem vagyunk az eredeti hangok színvonalán, de magyar anime szinkronhoz képest egyáltalán nem számít rossznak. Sok gyermek kedvenceivé váltak hőseink, hisz a legkisebbek feliratosan sajnos nem feltétlen tudják élvezni ezeket a műsorokat, de persze nem csak a gyerekek körében terjedt el. Így kérném, hogy aki egyetért azon kívánságommal, hogy folytassák a Hősakadémia magyar szinkronizálását írja alá ezt a petíciót!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Pintér Laura petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )