Hívják vissza Szujó Zolit !

Az MTVA legfontosabb feladatai a következők:

  • közszolgálati média- és hírszolgáltatás
  • közszolgálati célú műsorszámok gyártása és támogatása

A jogszabály szerint a közszolgálati médiaszolgáltatóknak olyan rendszerben kell működniük, ami biztosítja az elszámoltathatóságot, és a társadalmi felügyelet megvalósulását. Működtetésük a Magyar Köztársaságban élők közös áldozatvállalásával, állami finanszírozással történik.

Emiatt, ezúton szeretnénk kifejezni nemtetszésüket, hogy Szujó Zoltánt eltávolították, az M4 Sport Forma 1 -es kommentátori székéből. Az MTVA hivatalos közleménye szerint. 

Annak ellenére, hogy társadalmi áldozatvállalásával példaértékű színvonalra sikerült emelnie, a magyar motorsport rajongóinak tájékoztatását és szorakoztatását. A szakkommentátori székben helyetfoglaló Wéber Gáborral egyetemben.

Tehát kérünk mindenkit aki szeretné, hogy Szujó Zoltánt visszahelyezzék az őt megillető kommentátori székbe. Támogassa a kezdeményezésünket, hogy ezáltal kifejezhessük a jogszabályban foglalt társadalmi felügyeletünk megvalósulását. Előre is köszönjük nektek !

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem FreeF1Fans, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook