Herédi Sporttelep bojkott!

A falu lakosságának nincs szüksége erre a beruházásra. A 2020. 07. 09.-i testületi ülésen elhangzottak alapján egyetlen képvislő sincs tisztában azzal, hogy ez a beruházás megtérülhet-e a falunak. Ahogyan azt sem tudjuk, hogy képes lesz-e a falu üzemeltetni ezt a létesítményt. Jelenleg is egy gazdasági válság közepében gázolunk. Felelőtlen és indokolatlan pénzeltételre nincs szükségünk. Az a pénz amit a herédi labdarúgásra költöttünk, az távolról sem rendelkezett annyi pozitív hozadékkal a falu számára, ami indokolná az elköltött pénz mennyiségét. Ezzel a petícióval szeretném tudatni a képviselő testülettel, hogy ne pazarolják a falu pénzét ilyen bizonytalan jövőképpel rendelkező látványberuházásokkal.

Az aláírással engedélyezem Krizsán Gábor Viktor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.