Herceghalom Önkormányzata koncentráljon a vírus megfékezésére

Mint ismeretes Herceghalom Község Önkormányzata a 275/2019. (XII.19.) számú határozatával 850.000.- Ft keretösszeget biztosított PikNik Mozi Herceghalmon címmel történő program megszervezésére 2020. május, június havában, mely program kivitelezésére - a rendelkezésre álló adatok szerint - Kazány Tibor Alpolgármesterhez köthető Up Kommunikációs és Média Kft-t bízta meg.

Figyelemmel a koronavírus miatti veszélyhelyzetre, és a 46/2020.(III.16) Kormányrendelet 4.§ (1) bekezdésére nem tartható rendezvény.

Mi, akik ezen petíciót aláírjuk, kérjük, hogy Herceghalom Község Önkormányzatának képviselő-testülete a PikNik Mozi Herceghalom címmel megtartani tervezett rendezvényre elkülönített 850.000.- Ft összeget fordítsa a veszélyhelyzet elhárítására, így elsősorban szerezzen be haladéktalanul a járvány elleni védekezésre alkalmas (FFP3) maszkokat, és azokat ossza szét ingyenesen a herceghalomi lakosok részére, továbbá biztosítson minden herceghalomi család részére egy hónapra elegendő kézfertőtlenítőt.

Kérjük továbbá, hogy a képviselő-testület döntsön krízis alap létrehozásáról a tartalék-keret terhére, illetve azt is, hogy a Herceghalom Község Önkormányzata 14/2014(XII.10.) Önkormányzati rendelete 25.§ (6) bekezdésének a) pontja alapján a Polgármester a rendelkezésére álló egymillió forint összeget teljes egészében fordítsa a járvány elleni védekezésre.

Kérjük továbbá azt is, hogy Herceghalom Község Önkormányzatának Polgármestere fordítson különös figyelmet a 2011. évi CXXVIII. törvény 15.§ szerinti feladatai ellátására.

Az aláírással felhatalmazom Szilárd Dr. Kiss petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.