Herceghalom Önkormányzata koncentráljon a vírus megfékezésére

Mint ismeretes Herceghalom Község Önkormányzata a 275/2019. (XII.19.) számú határozatával 850.000.- Ft keretösszeget biztosított PikNik Mozi Herceghalmon címmel történő program megszervezésére 2020. május, június havában, mely program kivitelezésére - a rendelkezésre álló adatok szerint - Kazány Tibor Alpolgármesterhez köthető Up Kommunikációs és Média Kft-t bízta meg. 

Figyelemmel a koronavírus miatti veszélyhelyzetre, és a 46/2020.(III.16) Kormányrendelet 4.§ (1) bekezdésére nem tartható rendezvény. 

Mi, akik ezen petíciót aláírjuk, kérjük, hogy Herceghalom Község Önkormányzatának képviselő-testülete a PikNik Mozi Herceghalom címmel megtartani tervezett rendezvényre elkülönített 850.000.- Ft összeget fordítsa a veszélyhelyzet elhárítására, így elsősorban szerezzen be haladéktalanul a járvány elleni védekezésre alkalmas (FFP3) maszkokat, és azokat ossza szét ingyenesen a herceghalomi lakosok részére, továbbá biztosítson minden herceghalomi család részére egy hónapra elegendő kézfertőtlenítőt. 

Kérjük továbbá, hogy a képviselő-testület döntsön krízis alap létrehozásáról a tartalék-keret terhére, illetve azt is, hogy a Herceghalom Község Önkormányzata 14/2014(XII.10.) Önkormányzati rendelete 25.§ (6) bekezdésének a) pontja alapján a Polgármester a rendelkezésére álló egymillió forint összeget teljes egészében fordítsa a járvány elleni védekezésre. 

Kérjük továbbá azt is, hogy Herceghalom Község Önkormányzatának Polgármestere fordítson különös figyelmet a 2011. évi CXXVIII. törvény 15.§ szerinti feladatai ellátására. 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szilárd Dr. Kiss, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook