Hay Day Hungary

Jó napot, sziasztok!

Aláírásgyűjtést szervezünk a Supercell által készített Hay Day nevű játékhoz, melynek lényege az lenne, hogy magyar nyelvet is készítsenek a "farmereknek".

Jelenleg több mint 5000 fő kedveli a Hay Day Hungary Facebook-os közösségi oldalát (https://www.facebook.com/HayDayHun?fref=ts), valamint a zárt csoport is megközelíti a 2000 főt (https://www.facebook.com/groups/haydayhun/?fref=ts). Továbbá egy weboldal is a játékosok segítségére van magyar nyelvű HayDayWiki-vel, és egyéb segítségekkel a játékhoz (http://hayday.hu/), ugyanis sokak számára nehézkes az idegen nyelv megértése, illetve aki egy részét meg is érti, sokszor félreértelmezi a dolgokat, így a játékban való haladás is nehezen megy nekik.

Célunk elérése segítséget nyújtana a magyar játékosoknak, így kérjük aki segíteni szeretne írja alá ezt a virtuális petíciót!

Köszönönettel: #AdminJenni #AdminRich #AdminZolee, a Hay Day Hungary csapata 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi there!

We are collecting signatures for the mobile game Hay Day, by Supercell, for the goal, that they make a hungarian language translation into the game for our fellow farmers.

At this point, there are over 5000 people already liking the Hay Day Hungary social site on Facebook (https://www.facebook.com/HayDayHun?fref=ts), as more, the closed group has also about 2000 members (https://www.facebook.com/groups/haydayhun/?fref=ts). Furthermore, there is also a website to help the players with a hungarian HayDayWiki, and other helps for the game (http://hayday.hu/), because many players have difficulties to understand foreign language, and if they understand a part, they can often misunderstand things, so its really a pain to advance in game.

Our goal would really help the hungarian players, so who is willing to help, please sign this virtual petition!

Many thanks: #AdminJenni #AdminRich #AdminZolee, the Hay Day Hungary team 

 


Hay Day Hungary #AdminTeam    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével