Hangács-Nyomár-Ziliz összekötő útszakaszok felújítása

Közérdekű közlemény

Tisztelt internetszolgáltatást felhasználók!

Hangács-Nyomár-Ziliz lakosai arra kérik önöket, hogy aláírásukkal támogassák településeinket.

2018.12.22.-én benyújtott kérelem hatására a települések (belterületek) útszakai felújításra kerültek. Viszont a 26137-es számú Hangács-Nyomár-Zilizt összekötő útszakaszok felújítása nem történt meg.

A forgalom Damak irányából is folyamatosan nő így ezen útszakasz nagyon megterhelt. Az útvonal felújítása kérelmezve lett. A települések lakossága felkéri közeli és távoli hozzátartozóikat, barátaikat, ismerőseiket, hogy aláírásukkal támogassák kezdeményezésünket, melynek címzettjei Demeter Zoltán országgyűlési képviselő úr és a Magyar Közút Nonprofit Zrt Miskolc.

Tisztelettel megköszönve aláírásokat:

Hangács -Nyomar-Ziliz lakossága

Hangács, 2021.07.24.

Hangács-Nyomár-Ziliz lakossága    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Hangács-Nyomár-Ziliz lakossága petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.