Gyes , Gyed hosszabbítása, időpont módosítása március teljes hónapjára

Ez a petíció azokért jött létre akik ,kicsúsznak a 11 től érvénybe lépett családi támogatások meghosszabításából. Számtalan ok szól , az ilyen anyukák mellett amiért kérni kell az időpont módosítását. Például ,akinek egy akár két nappal akár egy héttel hamarabb lejárt a családtámogatása ,Gyes, gyed -e az nem talál munkát a kialakult helyzetben  a bölcsödék óvodák bezárása mellett ,miközben a gyermek otthon van. . Nincs munka ,de még lehetőség sincs, mert a gyermeke mellet kell lennie az anyukáknak. Nincs mindenkinek lehetősége szülőkre vagy bébiszittere bízni a gyermekét , miközben a megélhetésén rágódik.Emiatt sokak már a létszükséghez fontos dolgokat sem képesek megvásárolni, mert közben apáknak is folyamatosan szűnik meg a munkahelye. Ez a törvény elvileg a segítségért jött létre ,de gondolni kell azokra akiktől azt várják hogy a törvény nonszensz határidje miatt elfogadják a tényt ,hogy nekik bizony nem jár a támogatás. Csupán pár nappal önhibájukon kívűl maradtak ki a lehetőségből.Sokak reményedtek még tegnap, hogy az állam gondol rájuk is van remény .Ma már  kétségbe esve gondolkoznak hogyan tovébb hisz az a 24 ezer forint is nagyon sokat számított volna , annak akinek nincs lehetősége dolgozni és 1-2-3 éhes szájat kell etetnie.Ez a petíció azért jött létre ,hogy összefogjanak a Gyes és Gyed nélkül maradt anyukák. Kérjük a törvény módosítását teljes márciusi hónapra bővíteni , hogy akik pár nappal lemaradtak a határidőről, azok is élhessenek az állam elvileges segítségével ami így segítené ténylegesen a magyar anyukákat.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pap Lídia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook