Gyermekeink emlékeinek megőrzése

Alulírottak (Szülők) tisztelettel kérjük, a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzatot, mint az Újpalotai Összevont Óvodák fenntartóját, hogy egy általunk megbízott fotós (adatkezelő személy) részére engedélyezzék, hogy gyermekeinkről fényképfelvételeket készíthessenek az óvodai rendezvényeken, betartva a hatályos GDPR rendelkezéseket, valamint a járványhelyeztre vonatkozó szabályokat.

Jogi szakértővel egyeztetve, tudomásunk van arról, hogy a GDPR rendelet lehetőséget nyújt az óvodán belüli a fotózásra, ha az óvodának van saját fényképezőgépe, a szülők írásban hozzájárulnak a fotózáshoz és a fotók zárt szülőcsoportban vagy egyenesen a szülőkkel történő megosztásához.

Tisztelettel kérjük Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzatát, hogy adja meg ehhez a hozzájárulását. Tisztelettel Jónás Melinda, Német-Mikes Andrea és sok-sok hozzánk hasonlóan bizakodó szülő.

Jónás Melinda és Német-Mikes Andrea    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Jónás Melinda és Német-Mikes Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.