GKI kártya használata továbbképzés hiánya miatt!

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Ez úton szeretném - szeretnénk közőlni önnökkel a jelen problémát a GKI kártya használatáról és annak valódi továbbképzésének hiánya és haszontalannak tartó munkavégzés blokkolása érdekében.

Jelen helyzetben hazánkban követelt GKI kártya megszerzése lehet fontos a Sofőr társadalom számára, hogy tudják mit és miért kelll csinálniuk, úgy ahogy azt megkövetelik a vizsga időszakában megszerzése céljából.

A Magyarországi Sofőr szegmens többsége elfogadja azt a tényt, hogy egyszeri megszerzése kötelező, viszont az (5) azaz Öt évenkénti megújjítására (több ezer Forint) ellenében nincs és nem látják szükségesnek, továbbá pozitv hatást nem nyújt részemre - részünkre, hisz Mi Sofőrök minden nap tanulunk új dolgokat, többet mint amit a GKI kártya megújjítása nyújt számomra - számunkra. (Mivel mindig ugyan azok a kérdések jelennek meg)

Továbbá a megújjításra szánt nap, negatív hatással van, Logisztikai szempontból és fontosabb személyes dolgok elintézése ellenében, hisz (1) azaz egy nap szabadságot kíván meg annak elvégzése.

Úgy gondóljuk, hogy azt az összeget amellyett a vizsga megújjítására elkérnek tőlem - tőlünk, inkább saját részre és Családunkra szánnánk ezzel is a gazdaságott pörgetve.

Ellenjavaslat:

Azon munkavállaló - munkavállalók részére javaslom - javasóljuk a fentiekben önnökhöz címzet levelet újra felújjított vizsgaidőszakot végrehajtsák és annak újboli kifizetését, kik részére a munkáltatójuk felé panasz érkezik a vizsgapontok megszegése miatt!

Ezért kérjük Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ezen munkatársainak figyelmét felhívni arra, hogy vizsgálják felűl ennek fontossági mércéjét, amely valójában számomra - számunkra és a társadalom ill. szállítmányozásokkal foglalkozó cégeknek nem jár semmi féle pozitívummal és halmozott hátrányokkal.

Az esetben ha elfogadják kérésünket azzal hozzájárúlnak egyuttal ahoz is, hogy a bürökrácia csökken hazánkban.

Tisztelettel

A Petíció aláírok összessége!

(Sofőrök)

Az aláírással felhatalmazom Gargya Zsolt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.