Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Quoted post

Giorgio

#42

2013-01-24 00:58

MINDEN JÓINDULATÚ PETÍCIÓALÁÍRÓ FIGYELMÉBE AJÁNLOM (az igazság kedvéért):

1.) A gyermeksebészet HIÁNYSZAKMA.
2.) A Madarász utcai Kórházban 5 sebészből kettő 70 év feletti, egy 65 éves, Dr. Mona pedig már rég ELSZERZŐDÖTT.
3.) 70 év feletti emberek fizikailag NEM TERHELHETŐK!
4.) Szerintem ezekkel a feltételekkel az ellátás KOCKÁZATOS!
5.) A vezetőség javaslata ARRÓL SZÓLT, hogy eddig ügyeltek kedden, csütörtökön éjszaka és vasárnap és ezután a hét minden napján este 8 óráig ügyeljenek, az éjszakai ellátást pedig egy másik közeli kórház vegye át.
6.) SENKI sem akarja a Sebészeti Osztályt bezárni, sem pedig ellehetetleníteni az ellátást.

Kérdezném a felháborodott szülőket, hogy hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton minden esetben, ezen kívül kedden, csütörtökön és vasárnap nagyobb baleset esetén, amikor CSAK MÁS kórházakba lehet a gyereket vinni - mert ott már megvannak az ellátáshoz való feltételek is - akkor miért nem indítottak petíciót?

És kérdezném Önöket, hogy mire jó ez a petíció, ha nincs elég orvos az ORSZÁGBAN?

ÉS ROSSZ A PETÍCIÓ CÍME, MERT 3x12 óra ügyelet elvétele nem jelenti egy kórház megszűnését!
Inkább TÁMOGATNIUK kellene, az esti 8 óráig tartó ügyeleti javaslatot, hogy az eddig annyira szeretett idős orvosok még sokáig gyógyíthassanak!

Válaszok


Vendég

#50 Re:

2013-01-24 10:45:41

#42: Giorgio -

Mona doktor elmegy? Nagyon sajnálom, hogy Őt! Hova megy?

ÉVA

#60 Minden szavaddal egyet értek !!!!!!!!!!!!!!

2013-01-24 19:27:56

Liza

#80 Re:

2013-01-28 18:50:05

#42: Giorgio -

Kedves Giorgio,ÉVA,kutya és társai!

Mint a kórház aktív dolgozója elvből nem állt szándékomban részt venni az itt zajló vitában,ugyanis még nem eszméltem fel a megdöbbenésből,melyet a kórház jövőjére vonatkozó értesüléseim okoztak....és igen,még nem látom át tisztán  a helyzetet.

Mindemellett elolvastam a hozzászólásokat(néhányuk bicskanyitogatóan tele van helyesírási hibákkal),és az igazságérzetem nem engedi,hogy elmenjek némelyük mellett szó nélkül.

Előre szeretném leszögezni,hogy senkit nem szeretnék(és nem is fogok)megbántani,csúnya szavakkal illetni,ez nem az én műfajom.

Többször utaltak arra,hogy Dukai György nem a valóságnak megfelelően nyilatkozott.Ezt szeretném megcáfolni,ugyanis Dukai György annak az írásos tájékoztatásnak a tartalmát fogalmazta meg,melyet minden sebészeti dolgozó a kezébe kapott!Dukai György nem hazudott,hiszen a tájékoztatás szerint áprilistól 20 ágyas lesz az osztály és nem lesz ügyelet!!!!!!!!!!!!

De:utána már volt ígéret más megoldásra,és én -naivan- bízom abban,hogy minden jóra fordul.

Tudom,nem bántani akarta a 70 év feletti sebészeket,de meg kell említenem,hogy egyikük országosan felülmúlhatatlan hasi sebészetben.Büszke vagyok rá,hogy vele dolgozhatom.