Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

6

#51 Kommunikációs jelszó

2013-01-24 10:49

Kommunikációs jelszó az Igazgatóság részéről:
Várjatok!
Aggódjatok!
Ki törődik vele?

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-01-24 10:51


vendég

#53 vendég

2013-01-24 10:55

Felőlem bezárhatják!A Heim PÁl jobb korház!
marcsi

#54

2013-01-24 11:02

Nagyon jó gyerekkórház a gyerekem lábát itt műtötték,nyílt lábszár törése volt.Az orvosok és a nővérek egyaránt kedvesek és odafigyelők. Köszönöm nekik hogy a gyerekem újból lábara tudott állni,és azóta is felettébb boldog ,és semmi rossz emlék nincs benne.
Ne hagyjuk ami jó azt is meg szüntesék mint mindent.

Vendég

#55 Re: válasz

2013-01-24 13:33

#29: kutya -

Tisztelt Kutya!

Én ott dolgozom több tíz éve ,és sajnálom hogy ilyen emberek akik csak a sajtónak hisznek aminek valljuk be sok értelme van, minden élethelyzetben ide is belekontárkodnak ! Akkor első kézből informállak : az egyik legjobb sebész már Április 1 -el nem dolgozik az osztályon ,biztos csak kamu . A sebészeti ügyelet megszűnik a kórház vezetése egy napos sebészeti ellátást hajlandó működtetni ami 8-16 óráig üzelem majd ,az ügyeletet más osztály orvosai látják el tehát nem sebészek !!! Ezzel már a műtő személyzete az aneszteziológus és a sebész munkája is lassan felesleges !Emlett több osztály érintett már passzolni akarták az onkológiát ,a kora szülött osztály elhelyezéséről is szó van ,és az intenzívosztály mit fog ellátni ??Megmondom azt ,hogy miután ide nem kerül beteg már lassan semmi módon ezek az osztályok amikre a vezetőség majd kimondja ,menjenek át dolgozni abba az épületbe ! Ezeken az osztályokon olyan embere dolgoznak akik igen rég óta az egység tagjai ,és talán nem véletlenül ! Nem akkora a fluktuáció mnt más helyen ! Ez egy nagyon jó kórház volt kíváló orvosokkal ,nővérekkel asszisztensekkel akik szúrják a szemét olyan embereknek akik csak a puszításra képesek !!! Szuperül müködő családias hangulatú hely volt ez egészen a két kórház összevonásáig ! És akkor nem említettem a rendelő intézetet ahol már csak pár rendelés működik!!

 

Anikó

#56 !!!

2013-01-24 13:34

Mi kaposváriak vagyunk , nincs közel 2 éves lesz a kisfiam , nem egyszerű betegségével , 7 hónapja folyamatosan van bezárva a 4 fal közé a kórházba ! Ám de mégis családias környezetbe egy nagyon jó helyen itt a Madarász utcai kórházba ! Mióta megszületett , alig volt otthon , sajnos nem tudja az mit jelent , Pécsett volt a kórházba , sokáig , aztán a kezelése miatt csak itt Pesten tud lenni ,ide is kell költöznünk ... itt a Madarászba , szinte család vagyunk és azért mert valakinek ez elavult vagy nem tetszik , mert hogy az legyen az első... (a Heim Pál) az elhiheti nekünk tökéletesen megfelel minden PONT ÚGY MINT EDDIG !!!

Vendég

#57 Re: vendég

2013-01-24 13:34

#53: vendég - vendég

Akkor téged és becses családodat csak ott lássák el !!!


Vendég

#58 Re:

2013-01-24 13:41

#33: ÉVA -

hahahahahahaha kedves Éva jobb szóvivő mint Győrfi Pál !!!! Ugyan már ha ennyire tudja mit mondodtt az a kedves Igazgatónő ,akkor valószínű jól ismeri !!! Ki mellé is állhatna akkor vajon ?? Soha életében a Madarász TELEPHELYET ami méltán híresebb mint nagytestvére ,jobb híre is van soha utol nem érheti egy ilyen kórház ilyen vezetéssel !!!


Vendég

#59

2013-01-24 15:35

Amíg a Heim Pál nem volt a Madarászt nem kellett megmenteni ,különálló szuper kórház volt !!!!
ÉVA

#60 Minden szavaddal egyet értek !!!!!!!!!!!!!!

2013-01-24 19:27

ÉVA

#61 Re: Te mit szólnál hozzá?

2013-01-24 19:48

#45: mi - Te mit szólnál hozzá?

Kedves mi !

Én mostmár jól tudom ki az a Dukai !

Ő az ki ( így van nem veri a csalánt a ...... ) sajnos !

Megmozdulni is nehéz neki :-( , de a bagólesőjét jól tudja jártatni !

Sajnálom , hogy még magukhozsem őszinték :-(

ÉVA

#62 Re: Re:

2013-01-24 20:00

#48: - Re:

Kedves mi !

A Mona doktor , már nyár óta készül a JÁNOSBA !

Azt mondta többekközt nekem is , hogy " ezt a sok vén f....... t "

már létni sem birja !!

Miről tetszik beszélni ?

Saját magukat is áltatják ?


Vendég

#63 Re: Re: Re:

2013-01-24 20:31

#62: ÉVA - Re: Re:

Kedves éva !

Ha már annyira védi a főnökét ,nem itt kelle a szart keverni név nélkül,hanem a kis fejét kihúzni a főnök seggéből ! Jobban ismerjük az orvosainkat annál mint hogy elhinnék ezt a gusztustalanságot amiről úgy beszél mintha a mi orvosunk mondta volna ! A szóban forgó orvos ilyet soha nem mondana ,pláne nem maguknak ! Ez a stílus a maguk körül lévő "emebrektől "várható csak ami pontosan a maguk kórházában uralkodik,mind stílusilag mind emberileg  !!! Gusztustalan ,hogy ezt le merte írni .Becsületsértés mint fogalom ugye ismerős ! ! Bár az ilyen erkölcsileg és etikailag nulla emberek ,ezt a saját főnökükkel is eljátszanák kedves éva !!!! /az éva nem véletlen/

Mi

#64 Re: Re: Re:

2013-01-24 21:03

#62: ÉVA - Re: Re:

Kedves Éva!

Látja ez a különbség Kegyed és Én közöttem. Ha Ön a Heim Pál kh oldalán ül, és felteszem kolléga, akkor jelenleg olyan embereket szapul, méghozzá teljes mellbedobással, akik szintén azon ügyködnek, hogy napról-napra, ügyeletről ügyeletre ellássák a kis betegeket. Magam részéről szégyenlem az Ön méltatlan hozzá (hozzánk) állását. Azért mert két külön "telephelyen " vagyunk, attól a munkánk, és a cél közös: a gyermekek ellátása. Remélem azt azért meg tetszik érteni, hogy azok a dolgozók, akik húszon éve dolgoznak az intézményben, és szívüket, lelkület odaadták érte, nem nézi jó szemmel semmiféle változtatást. Pláne úgy, hogy az elmúlt rendszer megszokott sunyi módon teszik. Lehetne annyi szolidaritás Önben felénk, hogy legalább verbálisan támogat minket mert talán kollégák vagyunk ( bár a megnyilvánulásai miatt nem vagyok büszke erre).

Valószínüleg Mona dr akkor sem mondana olyat azokra, akik tanították, hogy vén ........., ha körmeit sörnyitóval szedegetnék le, persze altatás nélkül.

ÉS javasolnék egy egyszerű gyakorlatot otthonra: tessék szíves lenni fordítva elképzelni a helyzetet.......

 

 


Vendég

#65 Re: Re: Re:

2013-01-24 21:10

#62: ÉVA - Re: Re:

Szerintem Mona doktort ismerők küzül nincs senki, aki elhinné, hogy ez a mondat elhagyta a száját. Ezzel próbáljon meg mást áltatni!


Vendég

#66 Re: Re: Re: Re:

2013-01-24 21:16

#64: Mi - Re: Re: Re:

Számomra teljesen nyílvánvalóvá vált  a párbeszédből, hogy melyik intézményben dolgoznak IGAZI EMBEREK, SZÍVBŐL A GYEREKEKÉRT! Az is, hogy hol jobb a kollektíva. Eddig is "Madarász párti" voltam.

Egyszerűen gusztustalan, amit Éva megenged magának. Kimondottan örülök, hogy fiam pár év múlva betölti 18. évet, és nem kell a Heim Pálba mennünk. Személytelen, monoton ellátással találkoztunk ott mindig.

Móni

#67

2013-01-24 21:55

Tisztelt Fórumozók,

Kisfiamat 3 éve itt műtötték bélelzáródással, ha nem lett volna Dr. Székely Emőke és Dr. Mona Tamás, ma már nem élne (természetesen a kórház többi dolgozójáról is csak a legjobbakat tudom mondani). Nem tudom elképzelni Mona Doktorról, hogy valaha kiejtett volna a száján olyan mondatot, amit Éva "idézett". Mélységesen el vagyok keseredve, hogy ilyen méltatlan helyzetbe hozták a kórházat, hiszen az ott dolgozók szakmai és emberi szempontból is inkább a legmagasabb fokú elismerést érdemelnék, és azt, hogy hagyják őket békében dolgozni.

dorita

#68

2013-01-24 22:14

felhaborito!! tegyunk meg MINDENT!!!
Krisz

#69

2013-01-24 23:51

Csak jó tapasztalatunk volt a Madarászban a sebészeti ügyeleten (is). Nagyon nagy munkát végeznek az ott dolgozók, pár óra alatt is, amit láttunk... Igaz mindig sok a várakozó, de el lehet férni a hosszú folyosón. A közelünkben van a kórház, nagyon nem mindegy, hogy a Heim Pálba kell-e vinni a gyereket, vagy ide, ahova gyalog is el tudunk menni...Volt alkalmunk megtapasztalni, milyen sántikáló, fájó lábú gyerekkel, papucsban a Heim Pálba menni, aztán várakozni azon a szűk, kis helyen... Amikor még Pest környékéről is sokan jönnek ide, ezt hogy gondolják????
h

#70

2013-01-25 11:51

Gyerekként itt gipszeltek, és bár sokat kellett várni, hálásak voltunk az ellátásért, profi volt. Most itt volt szerencsém eltölteni a gyerekgyógyászat gyakorlatomat. Minden tiszteletem az itt dolgozóké, élmény volt Tőlük tanulni!
e m
dunaharaszti

#71 Re: Re: Te mit szólnál hozzá?

2013-01-25 12:42

#61: ÉVA - Re: Te mit szólnál hozzá?

Kedves Éva!

 

Mi is jól tudjuk, hogy te ki vagy!

kandika

#72

2013-01-25 14:15

Sajnálom, hogy ezt teszik ezzel a kórházzal. Éppen most január17-én voltunk a sebészeti ügyeleten csipőizületi gyulladással. Az ellátás gyors, udvarias és igen alapos volt. Sajnos mindenféle ürüggyel egyre rosszabbá teszik az egészségügyi ellátást. A legsajnálatosabb az hogy ezt éppen ártatlan gyermekek rovásásra teszik, pont azzal a kórházzal szemben melynek szinvonalával, orvosi hozzáértésével a legtöbb szülő elégedett. El kellene ezen gondolkodnia az illetékeseknek, ahelyett hogy lelkiismeretlenül az emberek arcába hazudnak.
dodó kacsa

#73

2013-01-25 17:21

Sajnálatos hogy vannak és lesznek ebben az országban olyan emberek akik pénzért és pozicóért bármiféle rettenetes és embertelen döntés meghozatalára képesek az íróasztaluk mögül. Persze az ő fizetésükből futja drága magánklinikákra, fogalmuk sincs milyen ha beteg gyereket kell hurcolászni, és várni a sorunkra míg ellátnak minket. Ezt eddig meg lehetett tenni egy emberséges, normális egészségügyi intézményben, ahol jó szó, és korrekt ellátás volt tapasztalható. A kis ember pedig fizesse be az adóját, a járulékait, a hiteleit és csendben kussoljon. Ez a magyar demokrácia. Rombolj, pusztíts, és vedd fel a nagy pénzeket.Ébredj magyar!!!!

Vendég

#74

2013-01-25 18:49

Kérem,hogy a Madarász utcai Gyermekkórházat továbbra is a beteg gyerekek gyógyítására fent tartani szíveskedjenek.Az egészségügyi ellátást biztosítani,mivel nagyon nagy körzetből járnak oda és a legközelebb eső Kórház a Madarász Kórház.Fiamat két évvel ezelőtt bicikli baleset érte,és sürgősen meg kellett műteni.Mivel ügyeletes kórház aznap a Madarász utcai volt.így az ellátása is gyorsan sorra került.Megelégedéssel és hálával tartozom az ott dolgozó orvoscsapatnak.A barátja életét is ők mentették meg.Köszönhetően,mivel a legközelebbi kórházba került.És ez a Madarász Kórház volt.Tisztelettel!
Mi

#75 Hazugság, nem igaz, megvezetnek

2013-01-25 20:38

Dr.Nagy Anikó Főigazgató asszony azt mondotta a tévében: azért centralizálják az ügyeletet a Heim Pál kh. sebészetére, mert jobbak a diagnosztikus feltételek, műszerezettség. Nos. Vizsgáljuk csak meg ezt a kijelentését. Ha a CT meglétét nézzük, teljesen igaz. Jobb és gyorsabb ellátást kap egy polytraumatizált beteg, súlyos koponyasérült, akinek azonnali CT diagnosztikára van szüksége. Az előny itt ki is fogyott. Azt viszont elfelejtette közölni a nagyérdeművel, hogy a másik 3 nap, amikor nem a Heim Pál kh, hanem a Bethesda ügyel (akivel kiegyezett, és elosztotta egymás közt a pesti ügyeleteket) nos, ott nemhogy CT, de ügyeletben UH-os szakorvos sem tartózkodik az intézményben. Mennyivel jobb a Bethesda műszerparkja, diagnosztikus háttere? Semmivel. Viszont a Főigazgató Főorvosuk igen magas politikai tisztséget tölt be, méghozzá ki nem találjátok: kormánypárti oldalon (mi más lenne???), így feltűnően nagyot tudott lobbizni saját korháza érdekében. Ennek nem sok köze van az orvosok életkorához. A Heim Pál oldalán sem snejdig fiatal fiúk ügyelnek......Egyszóval elavultnak beállítani a Madarászt ügyeleti szempontból nem kis ködösítés. Más vezető gyereksebészek szerint sem a Madarász volt a leggyengébb láncszem.....
A korrekt tájékoztatás: azért vonjuk el a Madarász ügyeletét, mert politikai, és anyagi érdek fűződik hozzá. És a Heim Pál kh vezetőségének nem szívügye a Madarász u. telephely.