Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Liza

/ #80 Re:

2013-01-28 18:50

#42: Giorgio -

Kedves Giorgio,ÉVA,kutya és társai!

Mint a kórház aktív dolgozója elvből nem állt szándékomban részt venni az itt zajló vitában,ugyanis még nem eszméltem fel a megdöbbenésből,melyet a kórház jövőjére vonatkozó értesüléseim okoztak....és igen,még nem látom át tisztán  a helyzetet.

Mindemellett elolvastam a hozzászólásokat(néhányuk bicskanyitogatóan tele van helyesírási hibákkal),és az igazságérzetem nem engedi,hogy elmenjek némelyük mellett szó nélkül.

Előre szeretném leszögezni,hogy senkit nem szeretnék(és nem is fogok)megbántani,csúnya szavakkal illetni,ez nem az én műfajom.

Többször utaltak arra,hogy Dukai György nem a valóságnak megfelelően nyilatkozott.Ezt szeretném megcáfolni,ugyanis Dukai György annak az írásos tájékoztatásnak a tartalmát fogalmazta meg,melyet minden sebészeti dolgozó a kezébe kapott!Dukai György nem hazudott,hiszen a tájékoztatás szerint áprilistól 20 ágyas lesz az osztály és nem lesz ügyelet!!!!!!!!!!!!

De:utána már volt ígéret más megoldásra,és én -naivan- bízom abban,hogy minden jóra fordul.

Tudom,nem bántani akarta a 70 év feletti sebészeket,de meg kell említenem,hogy egyikük országosan felülmúlhatatlan hasi sebészetben.Büszke vagyok rá,hogy vele dolgozhatom.