Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Quoted post

Liza

#80 Re:

2013-01-28 18:50

#42: Giorgio -

Kedves Giorgio,ÉVA,kutya és társai!

Mint a kórház aktív dolgozója elvből nem állt szándékomban részt venni az itt zajló vitában,ugyanis még nem eszméltem fel a megdöbbenésből,melyet a kórház jövőjére vonatkozó értesüléseim okoztak....és igen,még nem látom át tisztán  a helyzetet.

Mindemellett elolvastam a hozzászólásokat(néhányuk bicskanyitogatóan tele van helyesírási hibákkal),és az igazságérzetem nem engedi,hogy elmenjek némelyük mellett szó nélkül.

Előre szeretném leszögezni,hogy senkit nem szeretnék(és nem is fogok)megbántani,csúnya szavakkal illetni,ez nem az én műfajom.

Többször utaltak arra,hogy Dukai György nem a valóságnak megfelelően nyilatkozott.Ezt szeretném megcáfolni,ugyanis Dukai György annak az írásos tájékoztatásnak a tartalmát fogalmazta meg,melyet minden sebészeti dolgozó a kezébe kapott!Dukai György nem hazudott,hiszen a tájékoztatás szerint áprilistól 20 ágyas lesz az osztály és nem lesz ügyelet!!!!!!!!!!!!

De:utána már volt ígéret más megoldásra,és én -naivan- bízom abban,hogy minden jóra fordul.

Tudom,nem bántani akarta a 70 év feletti sebészeket,de meg kell említenem,hogy egyikük országosan felülmúlhatatlan hasi sebészetben.Büszke vagyok rá,hogy vele dolgozhatom.

Válaszok

varer

#82 Re: Re:

2013-01-30 17:13:38

#80: Liza - Re:

Mint már az elején is írtam, 5 éven át az osztály visszatérő betege volt a fiam. A baleset napján éppen Kerényi tanár úr ügyelt, így szerencsére azonnal a legjobb kezekbe került. Akkor csak ez érdekelt, és nem az ellűtó orvos kora, most is hasolóan gondolkodnék. Pár hét múlva Mona doktor kezelte a gyereket, Vele is maximálisan meg voltunk elégedve. DE összességében nem volt az osztályon olyan dolgozó, akire akár szakmailag, akár emberileg egyetlen rossz szót is mondhatnánk.

Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy AZ A MONDAT, amit Éva 'adott"Mona doktor szájába, az nem hangzott el.