Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

András

#20 Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 14:19

#17: NIF szerkesztő - Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók! 

 Elvakultnak tetszik lenni. Volt nekem egy első feleségem, apja zsidó,  ő anyja után keresztény. Ő mondta mindig, hogy kire legyek büszke? Az apámra, aki nem akart zsidó lenni, mert tartott az olyan antiszemitáktól, mint Ön is, vagy a keresztény anyjára, aki hozzáment a zsidó apjához abban a reményben, hogy jól lenyúlja, majd lelép? Ebből annyi valósult meg, hogy a nejem 4 éves korában le is lépett. Őt a család zsidó ága nevelte fel, egyáltalán nem játszott az életükben szerepet a vallás. A zsidókkal nem volt baja, a keresztényekkel annál inkább. Jómagam református vagyok, de ateista. Nem vallási okokból futott zátonyra a házasságunk, a mai napig szeretettel gondolok rá.

Ez is egy történet, mielőtt meggondolatlanul zsidózunk.

Válaszok

NIF szerkesztő

#21 Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 14:47:50

#20: András - Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

Kedves András!

 

Olvasson figyelmesebben! Én nem zsidóztam. Jobban tenné, ha tanulmányozná a történelmi tényeket. Mellesleg hogy érti azt, hogy a neje 4 éves korában lelépett? Önálló életet kezdett 4 évesen?

Az pedig, hogy Ön református, de ateista, önmagában ellentmondás! Önt megkeresztelték a református egyház szertartása szerint, de nem református, mert az ateizmusával megtagadta a hitet!

Olyan ez, mint amikor valaki magyarnak vallja magát, de ragaszkodik másik nemzetiségéhez! Egy ember nem lehet kettő. Vagy ez, vagy az! Éppen ezért nem engedném, hogy kettős álampolgár vezető politikai tisztséget töltsön be. Mint olvashatta a svájci példát is.

Nem a származás számít, hanem, hogy kinek érzi magát valaki. De akkor ne kacsingasson kétfelé. Aki egyszerre vallja magát két nemzetiségűnek, az olyan, mint a skizofrén ember. Bármikor válthat egyikből a másikba. Ezért nem megbízható. Egy felnőtt embernek el kell tudnia dönteni, hogy hova tartozik. Mint ahogy Ön is eldöntötte, hogy ateista lesz, tehát nem lehet református hívő! Az, hogy megkeresztelték, itt látszik, mennyire nem számít! Elárulom Önnek, hogy az üdvösség hit kérdése, és bűneink felismerésével, megvallásával kezdődik, majd az Isten bűnbocsátó kegyelmének kérésével és elfogadásával, vagyis Jézus Krisztus áldozatának elfogadásával. A magyarság is azzal kezdődik, hogy valaki dönt, minek tartja magát. De egy ember nem lehet kettő! Mint már írtam. Vagy, vagy!

A zsidózással kapcsolatban pedig igenis fenntartom, hogy Izrael ma a leginkább náci ország a világon! Igazi fajgyűlölő, rasszista, kirekesztő állam! Ebből kezd elege lenni a világnak.

Csak nézze meg, hogyan viselkedtek egyes országok (közöttük szégyenszemre Magyarország is!), amikor az ENSZ megszavazta, hogy Palesztina megfigyelő státuszt kapjon! Azok az országok tiltakoztak vagy tartózkodtak, ahol az állam vezetése döntő részben cionista kezekben van! Élükön az USA-val, amiről köztudott, hogy Izrael markában van és zsarolja! Magyarország is csatlakozott a tartózkodókhoz, ami önmagában is gyalázat! Ez is bizonyíték, hogy sunyi, gyáva, megalkuvó vezetőink vannak, akik rettegnek Izrael nemtetszésétről. Simon Peresz ki is jelentette, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot! Ez már meg is történt! Csak idő kérdése, hogy nyíltan is bejelentsék! Ezért vannak bepiszkolva a hazai politikai vezetők! Összeteszik magukat, ha csak csúnyán néz is rájuk Izrael!

Ebből lett mára elegünk!

 

András

#22 Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 14:54:07

#20: András - Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók! 

 Ha figyelmesen olvasott volna, akkor megértette volna, hogy a nejem anyja lépett le, amikor a nejem 4 éves volt. Ezt könnyen szokták venni a 4 éves gyerekek, ön is így gondolja? A nejem elég sérült volt tőle még felnőtt korában is. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem az önök által megvetett zsidó faj szülötte, hanem a keresztény anyja hagyta el.

Kár volt belebonyxolódnom, ön sem különb.


Vendég

#102 Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-02 22:29:04

#20: András - Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

"Az apámra, aki nem akart zsidó lenni, mert tartott az olyan antiszemitáktól, mint Ön is, vagy a keresztény anyjára, aki hozzáment a zsidó apjához abban a reményben, hogy jól lenyúlja, majd lelép?"

 

A keresztények már csak ilyenek. :)