Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

András

#22 Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 14:54

#20: András - Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók! 

 Ha figyelmesen olvasott volna, akkor megértette volna, hogy a nejem anyja lépett le, amikor a nejem 4 éves volt. Ezt könnyen szokták venni a 4 éves gyerekek, ön is így gondolja? A nejem elég sérült volt tőle még felnőtt korában is. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem az önök által megvetett zsidó faj szülötte, hanem a keresztény anyja hagyta el.

Kár volt belebonyxolódnom, ön sem különb.

Válaszok

NIF szerkesztő

#36 Re: Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

2012-12-01 18:31:03

#22: András - Re: Re: Re: Re: Az amerikai törvényhozàsban is sokszorosan tulreprezentàltak a zsidók!

Kinél? Kinél nem vagyok különb? Erre a nagyvonalú megállapításra miből következtet? Mert nem rajongok a cionista bűnbandáéert? Képzelje, nekem is vannak zsidó barátaim, akik becsületes emberek. Semmi bajom velük! De azzal a vérszívó cionista maffiával, amelyik világuralomra és a hatalom megragadására tör, amelyik nyomorba taszít bennünket, azzal igenis sok bajom van!

Tudja, vannak bűnöző emberek a magyarok között is, de azt túlzás lenne mondani, hogy a magyarok bűnözők, mert a legnagyobb részük becsületes, mint ahogy a zsidók között is vannak becsületesek, de Izrael állama egy cionista maffia, egy terrorista ország. A számosság a lényeg.

Az pedig, hogy volt egy kellemetlen megtapasztalása a keresztyén anyósával kapcsolatban, semmit nem jelent! Mint ahogy a kellemes tapasztalata az apósával sem. Egy eset a millió ellenkezővel szemben! Ennyi!