A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Szolidaritás

#1327 Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-15 22:43

#1304: Péter - Re:  Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Péterem, nem haragszol, ezt a néhány kérdést, légy szíves és Bajnai Gordonnak tedd fel, mint miniszterelnök aspiránsnak.

Lehet, hogy Ő megakar téged győzni, de én nem, mert szerintem az mindenkinek a saját dolga.

Az általad említett "dumát" , hogy "köztársaság, fasiszták és demokraták", én nem hagynám figyelmen kívül, hiszen nemcsak gazdaságpolitika létezik a világon. Ráadásul, ez még annyiban kapcsolódik is hozzá, hogy nem mindegy, hogy fejvesztve menekülnek, avagy kedvvel jönnek hozzánk a befektetők.

Egyébként én visszaadnám a költségvetésnek a kivett évi 510 milliárd Ft személyi jövedelemadót, valamint bevezetném a progresszív ingatlanadót.

Kitermeltük a gazdag réteget, és, ha az igaz, hogy a gazdagoknak kötelessége a szegényekről való gondoskodás, akkor itt az idő, tegyék meg!!!

Egy dolog bizonyos, hisz azt a bőrünkön érezzük, hogy sokkal rosszabbul élünk, mint néhány évvel ezelőtt. Engem ez már magában meggyőzött arról, hogy rossz irányba mennek az ország dolgai, ezért ezen változtatni kell.

Úgy legyen: Együtt 2014!!!

 

 

 

 

Válaszok

Péter

#1336 Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-15 23:08:12

#1327: Szolidaritás - Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Egyébként én visszaadnám a költségvetésnek a kivett évi 510 milliárd Ft személyi jövedelemadót

Már hallottam ez a számot, csak éppen nem vagyok róla meggyőződve, hogy igaz is.  Sőt arról sem vagyok meggyőződve, hogy az alkalmazottakat és a középosztályt kell szívatni. Én örülök ennek az új adórendszernek, jól jártam vele. Legálisan (tehát nem zsebbe!) keresek  több, mint havi (bruttó) félmilliót forintot programozóként (egy magáncégnél, tehát  nem állam bácsi tart el bennünket).   És ez nem egy valami elképesztő pénz ebben a szakmában.  Talán inkább a tőkejövedelmeket kéne adóztatni.... Ja, hogy Bajnai is milliárdos?  Szolidarítson ő a milliárdjaiból.