Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7619 Lesz még Magyar Köztársaság !!!

2012-02-06 13:51

Reméljük, hogy lesz még ennél sokkal jobb az országunknak, ha végleg eltakarítjuk - a hóval együtt - ezt a jobboldali csürhét.   Éljen a Baloldal és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr !!!!!

Válaszok


Vendég

#7620 Re: Lesz még Magyar Köztársaság !!!

2012-02-06 14:12:24

#7619: - Lesz még Magyar Köztársaság !!! 

 Bárki vagy is, egyetértek Veled.  Egyszer csak felébred a megvezetett nép, páran már ébredeznek. Kemény munka lesz ezt az országot kivezetni abból, amiben a FIDESZ-kormány hagyni fogja. Egyben azért is szurkoljunk, hogy a FIDESZ után nehogy a JOBBIK kerüljön hatalomra, mert az aztán az országot a Föld szinével fogja egyenlővé tenni. Az Emberek még nem látják, sokaknak, főleg az antiszemitáknak tetszik is Vona és bandája nézete, de nekünk, a többségnek nagyon nem. Nem tudom, ki látta vagy a helyszínen, vagy TV-ben Magyar Fruzsina beszédét az ÚJ szinháznál, hát az döbbenentes volt és egyben tanulságos. Magyar Fruzsina a beszédében mindent összefoglalt, ami az én lelkemben háborog évek óta. Hiába, ez az ő tanult szakmája, én csak magamban puffogok, nem vagyok a szavak embere. Mindenesetre köszönöm neki azt a beszédet.

EB-KUTYA !!!!!

#7623 Re: Lesz még Magyar Köztársaság !!!

2012-02-06 15:31:29

#7619: -  EZEK EGYFORMÁK, SAJNOS...

AZ ELTAKARÍTÁS MÁR MOST MEGTÖRTÉNHETNE,  HA A JOBBIK NEM FIDESZ PÁRTI LENNE,  HANEM AZ,  AMINEK VALLJA MAGÁT, DE VALAHOGY MINDIG MELLÉJÜK ÁLL A TETTEK MEZEJÉN.