A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

Orsika

#92 Re: Re: Re: Re:

2011-12-17 16:56

#91: Olti Miklós - Re: Re: Re:  

 Kedves Miklós!

Észrevételeinek megfeleően a petíció szövege a petíció kezdeményezőinek tekintetében módosításra került annak érdekében, hogy az Ön szabad véleménynyilvánítási joga ne sérüljön. (kivettük a "magyar amatőr harcsahorgászok közössége" megfogalmazást, helyére "a jelen petíció támogatói" meghatározást tettük be)

Az Ön által tett észrevételekre az alábbiakban reagálok:

1. Véleményem szerint a kezdeményezésünket támogató horgászok maximálisan felkészültek a témában, ebből kifolyólag mérlegelni tudták a kezdeményezés előnyeit és hátrányait, így saját elhatározásukból a petíció támogatása mellett döntöttek. Bár igaza lehet, hiszen biztos vannak olyan személyek is, akik a horgászatban nincsenek otthon (pl: én) és mégis aláírták a kezdeményezést. Felhívnám figyelmét arra, hogy ez a lehetőség is az Ön által emlegetett demokrácia alapját képezi.

2. Igaza van, nincs semmilyen hivatalos felmérés arra vonatkozóan, hogy a harcsahorgászok többsége hány főt takar. Amennyiben Ön nem szeretne a harcsahorgászok többségéhez tartozni, kérjük ne írja alá a petíciót.

3. Álláspontunk szerint a petíció nagyon is erős, ez az aláírások számából is egyértelműen kiderül.

Válaszok

Mészáros Géza

#94 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-17 23:11:48

#92: Orsika - Re: Re: Re: Re: Amennyiben Ön nem szeretne a harcsahorgászok többségéhez tartozni, kérjük ne írja alá a petíciót.

Kedves Orsika, ne legyenek illúziói. A harcsahorgászok elenyésző része írta alá, illetve fogja aláírni ezt a petíciót.

Olti Miklós

#107 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-21 11:52:27

#92: Orsika - Re: Re: Re: Re:

Kedves Orsika!

Köszönö a változtatásokat! Bár a 2.-es ponban leírtak még mindig sántítanak szerintem, de ne legyünk kicsinyesek! Búcsúzóul mégegyszer szeretném kihangsúlyozni Önnek és minden látogatónak címezve, hogy nem a petíció szándékával, vagy szövegezésével van igazán bajom (és ellenérveim), hanem attól tartok, hogy ez, ilyen módon kivitelezve következményként nem a kívánt célt fogja szolgálni, hanem ellenkezőleg, éppenhogy nemkívánt hatásai lesznek!

(Igaz ugyan, hogy ez, amire én hivatkozom, a Balatonon és vízrendszerén érvényes) És valóban nagyon igazuk van azoknak a hozzászólóknak, akik felhívják a figyelmet arra, hogy a Balaton csak egy víz a sok közül! És lehetséges itt speciális szabályokat hozni, mint pl. hogy nincs pontytilalom sem!

Tisztelettel: Olti Miklós