Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post

Szimba

#13 Re:

2016-08-24 17:22

#12: adófizető közlekedő -  

 Kedves Adófizető Közlekedő!

Köszönöm hozzászólását!

Tájékoztatom, nem vagyok sem fideszes, sem elvtársnő!

Ha Ön és a többiek, ahogy Ön írja, rendeltetésszerűen használnák a "régi bucsui utat", akkor erre petícióra nem lenne szükség! Az igaz, ha a 89. számú úton közlekedik a szóban forgó út helyett, akkor 1,5 km hosszabb. Viszont a 89. számú út, mivel jó minőségi és egyenletes sebességgel lehet rajt közlekedni, nem kell a kanyarok illetve a gyalogosok, kerékpárosok, szembejövő forgalom miatt lassítani,állandóan sebességet váltani, sokkal takarékosabb az üzemanyag fogyasztás szempontjából, illetve ezáltal kisebb a környezetszennyezés is. Nem beszélve a 89. számú út biztonságosabb is!

Ha Ön megmutatja nekem, hol van olyan sportpálya,  ahol 10-20km, maraton,  50km vagy 100 km -es országúti versenyre fel lehet készülni, igérem továbbiakban azt fogom saját privát időtöltésemre használni!

Az Ön stílusos megszólalása .... hagy némi kívánni valót, de ennek ellenére köszönöm véleményét!

Bízom benn, hogy az úton sportoló gyerekek , felnőttek sok szép eredményt szállítanak haza Magyarországnak a különböző Európai,- Világbajnokságokról, Nemzetközi versenyekről és 4-8-12 év múlva az Olimpiáról, hogy legyen kinek szurkoljon!

 

 

Válaszok


Vendég

#14 Re: Re:

2016-08-24 21:39:18

#13: Szimba - Re:  

 Mindennek meg van a saját rendeltetése, az úttest az autóké, inkább tiltsuk ki onnan a gyalogosokat, elvégre nekika járdákat építették, nem a közutat. Pontosan értem a hozzászólót, ám olybá tűnik Ön nem érti az ironiát. Adott Ön, akinek a maratonfutás a kedvenc elfoglaltsága, ezért ki szeretne sajátítani egy olyan közutat, ami mások által rendeltetésszerűen használt közút. Futni aszfalton nem túl egészséges, így javasolnám, inkább kérjen egy értelmesebb petícióban egy salakos futópályát. 

Nem láttam a nevét egyetlen világverseny dobogósai között sem. Ámbátor előfordulhat, hogy elkerülte a figyelmemet. 

Mindazonáltal megértem az úr felháborodását, egy gyenge minőségű aszfaltozott utat nem a legegészségesebb dolog gyermekek (sem felnőttek) sportolására kisajátítani, nem tesz jót az ízületeknek. Inkább kérjen egy megfelelő futópályát, ne a környékbeli ingatlantulajdonosokat bosszantsa ezzel az abszurd és teljesen indokolatlan kéréssel. 


Vendég

#34 Re: Re:

2016-09-27 19:49:27

#13: Szimba - Re:  

 Tisztelt Sportszerető Elvtárs !

Az emberi élet nem tartozik egyik párthoz sem,csupán a közlekedési morált kellene előtérbe helyezni !!

Remélem a nagy hozzáértését a pénteki összejövetelen bővebben is kifejti !!

Várjuk szeretettel Pénteken 17 órakor a bucsui út elején.