Bucsui út forgalomkorlátozása

Szimba

/ #13 Re:

2016-08-24 17:22

#12: adófizető közlekedő -  

 Kedves Adófizető Közlekedő!

Köszönöm hozzászólását!

Tájékoztatom, nem vagyok sem fideszes, sem elvtársnő!

Ha Ön és a többiek, ahogy Ön írja, rendeltetésszerűen használnák a "régi bucsui utat", akkor erre petícióra nem lenne szükség! Az igaz, ha a 89. számú úton közlekedik a szóban forgó út helyett, akkor 1,5 km hosszabb. Viszont a 89. számú út, mivel jó minőségi és egyenletes sebességgel lehet rajt közlekedni, nem kell a kanyarok illetve a gyalogosok, kerékpárosok, szembejövő forgalom miatt lassítani,állandóan sebességet váltani, sokkal takarékosabb az üzemanyag fogyasztás szempontjából, illetve ezáltal kisebb a környezetszennyezés is. Nem beszélve a 89. számú út biztonságosabb is!

Ha Ön megmutatja nekem, hol van olyan sportpálya,  ahol 10-20km, maraton,  50km vagy 100 km -es országúti versenyre fel lehet készülni, igérem továbbiakban azt fogom saját privát időtöltésemre használni!

Az Ön stílusos megszólalása .... hagy némi kívánni valót, de ennek ellenére köszönöm véleményét!

Bízom benn, hogy az úton sportoló gyerekek , felnőttek sok szép eredményt szállítanak haza Magyarországnak a különböző Európai,- Világbajnokságokról, Nemzetközi versenyekről és 4-8-12 év múlva az Olimpiáról, hogy legyen kinek szurkoljon!