Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

vendég

#3709 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 13:23

#3708: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Visszamenőleg fogja megsemmisíteni???

Hát ez érdekes lenne, mert akkor vissza kellene fizetni mindenkinek a kiadott pénzt is...

A BEVA is a Qt-v szerint fizetett.

Az ritkán fordul elő, hogy az AB az egész törvényt visszavonja, (ügyvéd ismerős) hiszen nem is erre lett a beadvány, csupán a bankok fizető határozatára.

A facebook-ra pedig lehet anonim (névtelenül)is regisztrálni, csak ezért, hogy ott lehess a Qaestor miatt!!!!!! gondolkodjatok már egy kicsit, még ha nehéz is ebben a melegben EMBEREK!!!, nekem 5 regisztrációm is van anonim...

Válaszok

nici

#3712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 13:33:09

#3709: vendég - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A beadványok nem csak részleges megsemmisítést kérnek, hanem teljeset is. MIndkettőt kérik (valamelyik csak bejön, gondolják.)

 

Olvastad a beadványokat???

 

1. OTP-s - fel lehet ismerni (hiába van kitakarva a név), ez a leghosszabb, legrészletesebb - kérik a teljes megsemmisítést is, mivel szerintük indokolatlan pozitív diszkriminációt alkalmazott az OGY a Quaestor károsultakkal szemben. Másodlagosan persze kérik a részleges megsemmisítést is, hogy legyen felkészülési idő, meg hogy ne nekik kelljen előlegezni...stb.

2. UNICREDIT - szerintem az OTP-ét másolták le, de lerövidítették. Szintén a teljes megsemmisítést is kérik.

3. BUDACASH - őket hiánypótlásra is felhívták, övéké a legösszecsapottabb, helyesírási hibák is vannak benne, ők is a teljes megsemmisítést kérik.

 

Egyszerűen nem enged ide olyan hosszú linket betenni, így egyszerűbb, ha ezen a fórumon a 10498 számú hozzászólásban lévő linkre kattintasz. Itt elolvashatod az OTP meg a többiek beadványát.

Reménykedni kell abban, hogy ha lesz megsemmisítés, akkor csak részleges lesz, és a bankok fizetési kötelezettségét semmisíti csak meg, vagy felkészülési időt ad nekik (ezt is kifogásolják), vagy garancia beépítését írja elő nekik (ezt is kifogásolják, hogy nincs garancia arra, hogy tényleg leírhatják a bankadóból)....stb.

De ha ennyire bízol a csak részleges megsemmisítésben, akkor miért kellene pert indítani???