Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

nici

#3712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 13:33

#3709: vendég - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A beadványok nem csak részleges megsemmisítést kérnek, hanem teljeset is. MIndkettőt kérik (valamelyik csak bejön, gondolják.)

 

Olvastad a beadványokat???

 

1. OTP-s - fel lehet ismerni (hiába van kitakarva a név), ez a leghosszabb, legrészletesebb - kérik a teljes megsemmisítést is, mivel szerintük indokolatlan pozitív diszkriminációt alkalmazott az OGY a Quaestor károsultakkal szemben. Másodlagosan persze kérik a részleges megsemmisítést is, hogy legyen felkészülési idő, meg hogy ne nekik kelljen előlegezni...stb.

2. UNICREDIT - szerintem az OTP-ét másolták le, de lerövidítették. Szintén a teljes megsemmisítést is kérik.

3. BUDACASH - őket hiánypótlásra is felhívták, övéké a legösszecsapottabb, helyesírási hibák is vannak benne, ők is a teljes megsemmisítést kérik.

 

Egyszerűen nem enged ide olyan hosszú linket betenni, így egyszerűbb, ha ezen a fórumon a 10498 számú hozzászólásban lévő linkre kattintasz. Itt elolvashatod az OTP meg a többiek beadványát.

Reménykedni kell abban, hogy ha lesz megsemmisítés, akkor csak részleges lesz, és a bankok fizetési kötelezettségét semmisíti csak meg, vagy felkészülési időt ad nekik (ezt is kifogásolják), vagy garancia beépítését írja elő nekik (ezt is kifogásolják, hogy nincs garancia arra, hogy tényleg leírhatják a bankadóból)....stb.

De ha ennyire bízol a csak részleges megsemmisítésben, akkor miért kellene pert indítani???

Válaszok


Vendég

#3713 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 13:36:21

#3712: nici - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Lemaradt a fórum linkje.

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=21804

Ez a fórum a www. portfolio.hu oldalon van, és a címe:

150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor

10498 sz. hozzászólásban van egy link, erre kattintva lehet olvasni minden Q.-val kapcsolatos alkotmánybírósági beadványt.

Az én ügyvéd és ügyész ismerőseim szerint is tutti, hogy a bíró fel fogja függeszteni az eljárást, ha valaki pert indítana. És akkor ugyanott lesz az illető, mert ha (!) megsemmisíti az AB, akkor kimondja, hogy nem lehet alkalmazni ebben, meg ebben a perben! És akkor az illető bukta a perköltséget is.