Provokátor Figyelő!

Quoted post

Fruzsina

#3 Re:

2015-03-19 08:26

#1: egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor) -  

Ha tele van a tökük miért nem mentek el szavazni! Volt 2014-ben kis millió párt!
Csak alá kelett volna írni nekik az ajánló ívet utána meg elmenni szavazni!
Miért nincs kinn több millió ember az utcákon. Hol volt az a sok nyomorgó létminimumon élő ember. Oké, hogy a vidékiek nem jöttek, de Budapesten is vannak szegények. Miért azok voltak kinn a kormány ellen akik márkás ruhákban járnak, okos telefont villogtatnai és egy doboz cigit elszívnak egy óra alatt?????????????????
A nép döntött, a kormány megkapta a szükséges bizalmat azoktól akik elmentek választani és a kormány így határozott!

Válaszok

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

#4 Re: Re:

2015-03-19 08:39:08

#3: Fruzsina - Re:  

 Azért nem voltak ott, mert kenyérre sem telik, nem hogy Pestre utazgatni. Addig szerencsés a kormány, míg el nem indulnak az emberek, mert akkor eltapossák őket. Ha már március 15-nél tartunk, javasolnám Petőfi Sándor: Feltámadott a tenger című költeményének elolvasását! Nagyon tanúlságos és aktuális. 

Szóval akkor lesz jajkeserves a FIDESZ-nek, na mega FIDELITAS-nak is, ha az emberek tényleg megindulnak, mert azt a 27%-os kétharmadukat (mellesleg elég sok olyantól hallom, akik a fideszre szavaztak, hogy csalódtak és többé nem tennék) úgy söprik el, mindha sosem létezett volna.

A bizalom, felhatalmazás nem jelenti, hogy egy megbuherált választási törvény alapján megszerzett állítólagos kétharmad tisztességes. Nem az! Ha megnézi, több választópolgár szavazott főben a többi pártra, mint amennyi a fideszre, mégis kétharmaddal nyert. Még a szavazók többsége sem támogatta.

Én személy szerint szavaztam és nem rájuk, sőt, egyik ismerős sem szavazott rájuk, meg volt ott egy-két érdekes dolog, urnán kívüli szavazólapok, hirtelen talált pár száz szavazat, stb...


Vendég

#6 Re: Re:

2015-03-19 08:56:09

#3: Fruzsina - Re:  

 Ebben az országban nem csak  a félmillióval több szegény a probléma, sok más is van! A kormánynak addig kéne felfogni, hogy megbukott és angolosan távozni, míg megteheti emelt fővel.

A fidelitas-os fiatalság nincs tudatában annak, hogy csak hajszálra vagyunk a polgárháborútól. 

Nem a szegénység dühíti leginkább az embereket, hanem a mutyi, korrupció, himi-humi, tili-toli, rejtélyes gyors meggazdagodások, haveroknak juttatott vagyonok a közből. Ez dühítő! Mint az előttem szóló jól érzékelve a helyzetet kiválasztotta a Petőfi verset, ha itt elindul a nép, Isten sem állítja meg, lincselés lesz a vége. 

Józanul fel kéne mérni a helyzetet, nem ész nélkül menni a falnak. Nagyon itt az ideje!

Anonimouse Zeno

#40 Re: Re:

2015-03-21 15:05:26

#3: Fruzsina - Re:  

 Hol voltunk a választáskor? 

Miért nem mentek el az emberek szavazni?

Itt a válasz!

http://ebredomagyarorszag.blogspot.hu/2015/01/valasztasaink.html

McDouglas

#67 Re: Re:

2015-03-25 01:10:39

#3: Fruzsina - Re:  

 Elmentek, én is elmentem, csak ti szarházi tolvaj csaló hazugok elcsaltátok azt is.