Provokátor Figyelő!

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

/ #4 Re: Re:

2015-03-19 08:39

#3: Fruzsina - Re:  

 Azért nem voltak ott, mert kenyérre sem telik, nem hogy Pestre utazgatni. Addig szerencsés a kormány, míg el nem indulnak az emberek, mert akkor eltapossák őket. Ha már március 15-nél tartunk, javasolnám Petőfi Sándor: Feltámadott a tenger című költeményének elolvasását! Nagyon tanúlságos és aktuális. 

Szóval akkor lesz jajkeserves a FIDESZ-nek, na mega FIDELITAS-nak is, ha az emberek tényleg megindulnak, mert azt a 27%-os kétharmadukat (mellesleg elég sok olyantól hallom, akik a fideszre szavaztak, hogy csalódtak és többé nem tennék) úgy söprik el, mindha sosem létezett volna.

A bizalom, felhatalmazás nem jelenti, hogy egy megbuherált választási törvény alapján megszerzett állítólagos kétharmad tisztességes. Nem az! Ha megnézi, több választópolgár szavazott főben a többi pártra, mint amennyi a fideszre, mégis kétharmaddal nyert. Még a szavazók többsége sem támogatta.

Én személy szerint szavaztam és nem rájuk, sőt, egyik ismerős sem szavazott rájuk, meg volt ott egy-két érdekes dolog, urnán kívüli szavazólapok, hirtelen talált pár száz szavazat, stb...

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook