Provokátor Figyelő!

Mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni mások rendezvényeit!

Úgy véljük, hogy ez a viselkedés méltatlan 1848 hőseihez, az ifjúság egyik legszebb ünnepéhez és méltatlan a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is. A provokátorok között volt Antal Nikoletta Henrietta aktivista, aki az önkormányzati választáson a III. kerületi MSZP kompenzációs listáján szerepelt vagy Szabó Gábor III. kerületi DK-s aktivista. Nem először fordul elő, hogy a civileknek hazudott rendzavarókról kiderül, hogy pártaktivisták, gondoljunk csak a székházfoglalókra és rongálókra és ezzel a provokátorok lejáratják a civil társadalmat is. 
Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne, ezért a Fidelitas megalakítja provokátorfigyelő csapatát. Mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni mások rendezvényeit.A „provokátor-tudástár” bővítésére létre hozott Facebook oldalt tegnap a baloldali provokátorok izgatásának köszönhetően törölték. Felvettük a kapcsolatot a Facebook szerkesztőségével, de amíg a Provokátorfigyelő oldal helyreállításra nem kerül addig a Fidelitas arra kér mindenkit, hogy aki provokátorokat ismer fel, küldje el nevüket és képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu e-mail címre, vagy írjon róluk ezen az oldalon!

Böröcz László - elnök  

Koncz Zsófia - alelnök

Központi szám: 06 (1) 441-5402
Fax szám: 06-1/441-5978 
Központi e-mail cím: fidelitas@fidelitas.hu 
http://www.fidelitas.hu

Levélcím: 1428 Budapest Pf.: 59.
_________________________________________________________________________________________________

Nem sokkal a Facebook oldal törlése előtt érkezett ez az érdekes kép! Piros keretben Egres Béla pécsi KDNP-s aktivista, aki március 15-én Orbán Viktor ünnepi beszédére érkezett a fővárosba és a Múzeum körúton az ELTE-BTK épülete előtt érte szóbeli atrocitás néhány baloldali fiatal részéről. Vele érkező pécsi barátja készítette a képet nem sokkal az atrocitást követően. A zöld keretben látható srác és barátnője részéről érte támadás. A srácot Gulyás Balázzsal azonosítottuk aki baloldali aktivista és a száz ezren az internetadó elleni facebook csoportot vezeti. Barátnője nagy valószínűséggel Büki Rozália- a blokád szervező Büki Zoltán unokahúga.

A hétvégi események kapcsán aláírást gyűjtünk, hogy a Nemzeti Ünnepet megzavaró provokátorok ellen emeljenek vádat, és foglalják törvénybe, hogy a hasonló esetek kapcsán bírósági ítélet nélkül lehessen börtönbüntetést kiszabni a szélsőséges felforgató elemekkel szemben.  


Böröcz László, Koncz Zsófia, Lovászi Fruzsina    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Böröcz László, Koncz Zsófia, Lovászi Fruzsina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook