Provokátor Figyelő!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Provokátor Figyelő! petíció automatikusan generált fórumtémája

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

#1

2015-03-19 08:22

Gyerekek! Kicsit kapjatok már a fejetekhez! Javaslom elolvasni az 1984 című regényt, vagy a Szép új világot.

A FB nem fogja a szánalmas oldalatokat helyreállítani, már csak azért sem, mert nem magyar törvények vonatkoznak rá és még az is törvénybe ütközik náluk, ha az elítélt bűnözőről leírod, hogy elítélt bűnöző, mert ezzel megsérted a magánélethez való jogát.

Amúgy mást lefotózni, képét és személyes adatait az engedélye nélkül Magyarországon is tilos közzétenni. Ezt azért illene tudni...

A választópolgárok többségének tele van a t.ke a kormány "áldásos" tevékenységének a hatásaival, jogosan háborodnak fel az emberek, tudomásul kell végre  venni. Attól, hogy valaki gondolkodik, véleménye van és nem birka, még nem jelenti azt, hogy komcsi! 

Ezúton kijelenteném, hogy több párton kívüliként is tele van a hócipőm a kormány amatőr és káros ténykedésével és nem vagyok komcsi! Már a koromnál fogva sem lehetnék az, csak konyítok némileg a gazdasághoz...

Ja, hogy március 15-én az volt a probléma, hogy a fizetett ünneplőkön kívül más is elment és véleménye volt?

Amit csináltok, az felelőtlen, magatokat és az egész országot lejáratjátok ezzel a jelentgetősdivel!

 

Páll Ferenc

#2 Nemzeti Ünnep

2015-03-19 08:23

Két gyerekkel érkeztem az ünnepi beszédre. Én és feleségem is kokárdát viseltünk. Már az Astoriánál hangzott a káromkodás amivel Orbán Viktort illették. Nem kötelező szeretni, de találhattak volna máskor más alkalmat is erre. Több ezer kisgyerek volt a környéken és mind ezt végig kellett hallgatniuk. Olyan gyerekeknek is akik otthon egy kósza trágár szót nem hallanak. Este aztán magyarázhattam a gyerekeimnek, hogy ez és ez a szó miért ronda és miért nem szabad használni. Naná, hogy az óvodában tovább adták a hallottakat. Az óvónő ezért mára be is hivatott minket. 
Gratulálok a töketlen baloldalnak- inkább dolgoznának és akkor nem kellene panaszkodniuk a megélhetésük miatt!
Sok balos fiatalnak akik a nyomorra panaszkodtak ott lógott a cigi a szájukból, ott virított az okos telefon vagy a tablet a kezükben- így aztán pláne hitelesek! 

Fruzsina

#3 Re:

2015-03-19 08:26

#1: egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor) -  

Ha tele van a tökük miért nem mentek el szavazni! Volt 2014-ben kis millió párt!
Csak alá kelett volna írni nekik az ajánló ívet utána meg elmenni szavazni!
Miért nincs kinn több millió ember az utcákon. Hol volt az a sok nyomorgó létminimumon élő ember. Oké, hogy a vidékiek nem jöttek, de Budapesten is vannak szegények. Miért azok voltak kinn a kormány ellen akik márkás ruhákban járnak, okos telefont villogtatnai és egy doboz cigit elszívnak egy óra alatt?????????????????
A nép döntött, a kormány megkapta a szükséges bizalmat azoktól akik elmentek választani és a kormány így határozott!

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

#4 Re: Re:

2015-03-19 08:39

#3: Fruzsina - Re:  

 Azért nem voltak ott, mert kenyérre sem telik, nem hogy Pestre utazgatni. Addig szerencsés a kormány, míg el nem indulnak az emberek, mert akkor eltapossák őket. Ha már március 15-nél tartunk, javasolnám Petőfi Sándor: Feltámadott a tenger című költeményének elolvasását! Nagyon tanúlságos és aktuális. 

Szóval akkor lesz jajkeserves a FIDESZ-nek, na mega FIDELITAS-nak is, ha az emberek tényleg megindulnak, mert azt a 27%-os kétharmadukat (mellesleg elég sok olyantól hallom, akik a fideszre szavaztak, hogy csalódtak és többé nem tennék) úgy söprik el, mindha sosem létezett volna.

A bizalom, felhatalmazás nem jelenti, hogy egy megbuherált választási törvény alapján megszerzett állítólagos kétharmad tisztességes. Nem az! Ha megnézi, több választópolgár szavazott főben a többi pártra, mint amennyi a fideszre, mégis kétharmaddal nyert. Még a szavazók többsége sem támogatta.

Én személy szerint szavaztam és nem rájuk, sőt, egyik ismerős sem szavazott rájuk, meg volt ott egy-két érdekes dolog, urnán kívüli szavazólapok, hirtelen talált pár száz szavazat, stb...

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

#5 Re: Nemzeti Ünnep

2015-03-19 08:40

#2: Páll Ferenc - Nemzeti Ünnep 

 Legalább nem térkő volt a kezükben, mint a fidesz anno felbérelt futballhuligánjaiéban. Ugye tetszik emlékezni a rendőröket térkővel dobáló fidesz fanokra?


Vendég

#6 Re: Re:

2015-03-19 08:56

#3: Fruzsina - Re:  

 Ebben az országban nem csak  a félmillióval több szegény a probléma, sok más is van! A kormánynak addig kéne felfogni, hogy megbukott és angolosan távozni, míg megteheti emelt fővel.

A fidelitas-os fiatalság nincs tudatában annak, hogy csak hajszálra vagyunk a polgárháborútól. 

Nem a szegénység dühíti leginkább az embereket, hanem a mutyi, korrupció, himi-humi, tili-toli, rejtélyes gyors meggazdagodások, haveroknak juttatott vagyonok a közből. Ez dühítő! Mint az előttem szóló jól érzékelve a helyzetet kiválasztotta a Petőfi verset, ha itt elindul a nép, Isten sem állítja meg, lincselés lesz a vége. 

Józanul fel kéne mérni a helyzetet, nem ész nélkül menni a falnak. Nagyon itt az ideje!

zoot

#7

2015-03-19 10:24

Nyomorult barmok :)


Vendég

#8

2015-03-19 11:29

A legnagyobb vicc ebben a petícióban, hogy még a szerzők sem írták alá! LOL


Vendég

#9

2015-03-19 13:26

"Úgy véljük, hogy ez a viselkedés méltatlan 1848 hőseihez, az ifjúság egyik legszebb ünnepéhez" - a regnáló kormány a legméltatlanabb az összes nemzeti ünnephez! Na meg a spionfióka fészek fidelitas is.

Csongrádi Eszter

#10 Baloldali trollok

2015-03-19 13:43

Érdekes a kormányunk eddig még egy baloldali provokátor oldalt sem töröltetett se a facebookról- se a netről. Ti még is megteszitek ugyan ezt a kormánypárti oldalakkal!
És ti vagytok a nagy demokraták és álltok ki  a szólás szabadságért????????????
Ez úton gratulálok Gulyás Balázsnak és Büki Rozáliának és mind azoknak akik ezek után szájukra veszik Orbán Ráhelt és Tborcz Istvánt. Szín tiszta és őszinte szerelem az övéké. Remélem, hogy Gulyás Balázs és a kis Büki unokahúg szerelme is az és bízom benne, hogy a gyerekeiket majd nem arra nevelik, hogy 50+os emberkékbe kössenek bele, csak mert nem annak az oldalnak szurkolnak aminek ők. 

Anno 2006-ban azért vonultunk az utcára mert Gyurcsány hazudott és átvert mindenkit!
A jelenlegi kormány ennek a romjait próbálja eltakarítani, úgy, hogy közben beépített baloldali ügynökök gáncsolják el kormányunk intézkedéseit. Erre vezethető vissza mind az a nyomor és pénzügyi káosz ami az országunkat jellemzi. És erre rájön még egy lapáttal  a baloldali médiák hazugságai és a lefizetett provokátorok. 
Ezt csak a gyogyósok nem látják, hogy így van és sajnos úgy néz ki sok a gyogyós ebben az országban. Nem is értem, hogy lehet ennyi diplomás és érettségizett ember. Remélem, hogy a kormány oktatás politikája szépen célt ér és csak egy szűk értelmes réteg kap majd a jövőben érettéit és diplomát.


Vendég

#11 Re: Baloldali trollok

2015-03-19 14:26

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Helyesírás, nyelvtan: elégtelen!

Remélem nincs sem érettségid, sem diplomád, mert az oktatási rendszer szégyene lenne.


Vendég

#12 Re: Baloldali trollok

2015-03-19 14:27

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Igen, még tényleg sok a gyogyós az országban: aki hisz a kormánynak, mind gyogyós birka. Szerencsére egyre több szem nyílik fel.


Vendég

#13

2015-03-19 16:53

Elmentek ti a fasszopó kurva édes anyátokba!
IP

#14

2015-03-19 21:04

Eddig 7 fő írta alá ezt a petíciót. Az aláírások 2 különböző IP-cím alól érkeztek. Milyen +lepő Idióták :-O

Mikor jön a FIP a FIdelitasPolice?

 

 

IP

#15 Re:

2015-03-19 21:06

#8: -  

 Már többször is aláírták :-) összesen 2 IP címről. Nem lóg ki a ló.....


Vendég

#16

2015-03-19 21:55

Kis kémtanoncok, sajnálom a szüleiteket, hogy ilyen kölkök jutottak nekik! Szégyelljétek magatokat és nagyon gyorsan nézzétek meg a Tanú című filmet,és hallgassátok meg Mácsai Pál előadásában Petőfi versét, a Dicsőséges nagyurak címűt. Azután verjétek jól pofán magatokat!


Vendég

#17 Re: Re:

2015-03-20 06:42

#15: IP - Re:  

 Az aláírások egy IP címről érkeztek, a 7-es csak vicc volt valaki részéről. Tényleg kilóg a lóláb, nem is kicsit!


Vendég

#18

2015-03-20 06:43

Csak kíváncsiságból kérdezem, a szervezet ÁVH, vagy Gestapo névre fog hallgatni? Szégyelljétek magatokat! Büszkék lehetnek rátok a szülitek! 


Vendég

#19 Re: Baloldali trollok

2015-03-20 06:49

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Inkább a helyesírást tanulnád meg a propaganda szöveg helyett!

Őszinte szerelem?! Persze! A Pénz összeházasodott a Hatalommal. 

Biztos vagy te benne, hogy a fiatalok kötöttek bele az öregbe a rendezvénye? A demeciában szenvedő korányrajongók viselkedésénél nem kell mocskosabb és kötözködőbb. Saját szememmel láttam, hogy kedves fiatalok (talán mszp-sek?) nőnapkor virágot osztottak a székház melletti vásárcsarnokban és környékén a hölgyeknek és egy vén boszorkány öszetörte a virágot és az arcába vágta a tizenéves fiatalembernek, aki kedvességgel és szeretettel nyújtotta neki.  Láttál te már ilyen szintű lealjasodást ellenzéki oldalon? Még a jobbiknál sincsenek ilyen bunkók. Na inkább az ilyen szánalmas senkiháziakat kéne megekeresnetek a saját soraitokban és azokat feljelentgetni!

 


Vendég

#20

2015-03-20 10:35

Micsoda lelkesedés! 6 aláírás egy IP címról + egy kamu aláírás... de lehet, hogy addig számolnak, hogy kétharmados többség lesz belőle...

sese

#21

2015-03-20 10:47

A provokátor figyelö provokálva figyel? A Nagy Testvér figyel (Orwell: 1984).

 

62

#22

2015-03-20 11:11

Azért azt nagyon remélem, hogy nem ezek a fidelitashoz tartozó, szintiszta szerelemröl papoló    "éber figyelök" a mai ifjúság szine-java, hanem csak az orbáni propaganda által megfertözött kisebbség.

Netuddki!

#23

2015-03-20 12:13

Ijesztö! Nézve a képet a bekeretezett emberekkel, alatta pedig a szöveg.

Mindegy, hogy ki kicsoda!!!

De honnan és miért tudják, hogy ki kicsoda???

 

Re

#24 Re:

2015-03-20 12:21

#23: Netuddki! -  

 Nyilván Egres Béla aki KDNP-s maga jelezte a provokációt!
Gulyás Balázs meg ismert arc. Arra meg, hogy ki a barátnője könnyen ki lehet deríteni, főleg ha egy képen szerepelnek. 


Vendég

#25

2015-03-20 12:25

Éppen az előbb láttam "hőn szeretett" vezírünk besúgó kartonját...