Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Netistri

#297 Re: Óriási fiaskó!

2014-05-27 14:53

#296: Egres Béla-JGE - Óriási fiaskó!  

 Úgy hiszem, mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy arra költsék a pénzüket, amire szeretnék. A saját pénzüket. Okostelefonoztak. Esetleg felvették az ott történteket? Dohányoztak. Nem tiltott Magyarországon. Külön tanár? Köszönöm szépen az is megvolt. Lézengő fiatalok. Ha sokan vagyunk, az a baj, most hogy kevesen pedig az? A tüntetésre szánt időnk alatt is sokat tanultunk. Megtanultuk milyen az, mikor egy célért küzdünk. Megtanultuk milyen az, mikor idegenekkel teremtünk kapcsolatot egy jobb célért. Kértünk valamit, ami a követező generációkra lehet majd hatással. Olyat kértünk, ami teljesíthető. Ha ez Önnek és az Egyesületének nem megfelelő, akkor a nevük nem tükrözi céljukat. Önök jelenleg a jövő generációja ellen és nem mellette tették le voksukat.

Válaszok

Páll. Ferenc-MarDan

#299 Re: Re: Óriási fiaskó!

2014-05-29 06:28:49

#297: Netistri - Re: Óriási fiaskó!

Amíg az én adómból fentartott oktatási rendszert kritizáljátok úgy, hogy ti még egy fillétr se tettetek bele, amíg az én adómból fenntartott oktatási rendszert kritizáljátok azért mert nem tanultatok, amíg az én adómból jártok az iskolába és ott tanulás helyett szórakoztok addig azt hiszem nektek nincsen ehhez jogotok, ugyanakkor nekem mint adózónak jogom van a zsebetekben kotorászni! Ha annyira igazatok lenne, akkor ott lett volna azon a megmozdulások legalább 2-3 ezer diák! És az a néhány se az okos telefonját nyomkodta volna, vagy a cigijét szívta volna, hanem fennhangon tiltakozott volna, kezében transzparensel!
Jártam már kinn külföldön, és láttam, hogy odakinn ez hogy megy! De titeket még a HÖOK se támogatott, sőt a az a nagypofájú HaHa sem!-ők legalább eddig megmozgattak legalább száz embert.

Nekem nincs diplomám- anyagi és családi okokból nem jutottam el idáig! helyette dolgoztam és adóztam- és ezt teszem a mai napig több munkatársammal együüt, azért, hogy az olyanok mint ti diplomához jussatok és játszhassátok az eszeteket, és értékesebbnek képzeljétek magatokat nálam! Még az érettségi sincs a kezetekben egy napot nem dolgoztatok, de a cigitek és okos telefonotok már van, és már most tojáshéjjal a hátsó feleteken megmondjátok a tutit! Az, hogy hányan vettek részt a megmozdulásotokon és milyen arcok az mindent elmond rólatok. És ez bizony az én adómból megy.....

Jól teszi a JGE, hogy fellép ellenetek, még akkor is, ha nézetei szélsőségesek.