Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Páll. Ferenc-MarDan

#299 Re: Re: Óriási fiaskó!

2014-05-29 06:28

#297: Netistri - Re: Óriási fiaskó!

Amíg az én adómból fentartott oktatási rendszert kritizáljátok úgy, hogy ti még egy fillétr se tettetek bele, amíg az én adómból fenntartott oktatási rendszert kritizáljátok azért mert nem tanultatok, amíg az én adómból jártok az iskolába és ott tanulás helyett szórakoztok addig azt hiszem nektek nincsen ehhez jogotok, ugyanakkor nekem mint adózónak jogom van a zsebetekben kotorászni! Ha annyira igazatok lenne, akkor ott lett volna azon a megmozdulások legalább 2-3 ezer diák! És az a néhány se az okos telefonját nyomkodta volna, vagy a cigijét szívta volna, hanem fennhangon tiltakozott volna, kezében transzparensel!
Jártam már kinn külföldön, és láttam, hogy odakinn ez hogy megy! De titeket még a HÖOK se támogatott, sőt a az a nagypofájú HaHa sem!-ők legalább eddig megmozgattak legalább száz embert.

Nekem nincs diplomám- anyagi és családi okokból nem jutottam el idáig! helyette dolgoztam és adóztam- és ezt teszem a mai napig több munkatársammal együüt, azért, hogy az olyanok mint ti diplomához jussatok és játszhassátok az eszeteket, és értékesebbnek képzeljétek magatokat nálam! Még az érettségi sincs a kezetekben egy napot nem dolgoztatok, de a cigitek és okos telefonotok már van, és már most tojáshéjjal a hátsó feleteken megmondjátok a tutit! Az, hogy hányan vettek részt a megmozdulásotokon és milyen arcok az mindent elmond rólatok. És ez bizony az én adómból megy.....

Jól teszi a JGE, hogy fellép ellenetek, még akkor is, ha nézetei szélsőségesek.

Válaszok

Netistri

#301 Re: Re: Re: Óriási fiaskó!

2014-05-29 13:17:45

#299: Páll. Ferenc-MarDan - Re: Re: Óriási fiaskó!  

 Kedves Páll ferenc! Nekem ugyan az Ön adójához semmi köze. Elmondtuk már egy párszor, hogy nagyon sokan dolgozunk azért hogy fizetni tudjuk az iskolát, a lakhatást, a megélhetést, szóval meg nem Ön fizette az érettségimet. Szóval kérném az általánosítást elfelejteni. Az én zsebemben nem kell kotorászni, ha gondolja tudok adóbevallást mutogatni.  A HÖOKtól nem kértünk segítséget, így nem is támogattak minket. Akitől kértünk, támogatott, ez ilyen egyszerű. Mellesleg mi csak szeretnénk, hogy a HÖOKhoz közünk legyen, de ahhoz be kéne jutni az egyetemre. Ja hogy ehhez az kellett volna egy emelt érettségi? Mély fájdalom.

Utoljára szeretném elmondani, hogy már rég letettünk arról, hogy minket kompenzáljanak, elfogadtuk a tényeket, azt hogy itthon nem fognak a mi javunkra dönteni akkor sem, ha igazunk van. Ehhez annyit kellett volna tenni, hogy vizsgálatot indítanak. Nem tették, így jártunk. Viszont ha Önnnek nem tetszik, hogy a következő generációt próbáltuk védeni és segíteni azzal, hogy kiálltunk egy ügyért, akkor mélyen sajnálom Önt.

 

Mellesleg kezdjem el emlegetni, hogy hány diák fizeti sok ember nyugdíját?