Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

Quoted post

simonadorjan

#51 Re: Elegem van!

2013-07-03 08:16

#49: Megtorlo - Elegem van!

 

Na végre, ír valaki a körbefoglalásról is ... ezt a módszert a Xi-n mi, a Kőbunkók alkalmaztuk (Justimea, monp és jómagam [simonadorjan] dolgoztuk ki a tervet) ... hogy ez mennyir fair ... hát mit is mondhatnék ... egy 30 fős klán voltunk egy olyan szerveren, ahol 200 ban volt maximalizálva a szövetségi taglétszám ... 3 játékosunk volt a TOP10 támadó játékosok között, körülöttunk, leszámítva a passzív The Crows és kicsit távolabb eső Hádesz Névtelen Lidércei szóvetségeket(akiket folyamatosan segítettünk a védelemben) , mindenki piros zászló alatt játszott (Békétlen Bárányok, Békétlen Bárányok AK, Ninják, HUN Rebellisek, Városállamok + AK) és mikor a piros zászlós tömörülés rendszeres inváziókat  nyomott ránk (megj. 400 játékos ment 30 ra!!), akkor, hogy helyt tudjunk állni , minden módszer fontos volt, de 2 mindenképp létfontosságú (játék értelemben), mivel baráti kapcsolatra fentartott szerény kis akadémiánk sem tudott elég védelmet küldeni:

- biriket szúrtunk a gyarmik elé, amennyit csak tudtunk, így akár 1-30 mp-es előnnyel sikerült odatolni, 2-3000 birit

- amely városokra már nem jutott elég védelem, azoknál gondolkodás nélkül igen is, lázítottunk és vittük mi a társunk városát az ellen elől pár perccel!

 

Most akkor megkérdem én hogy melyik a NEM SPORTSZERŰ:

1. hogy megtettük a keresztfoglalást ( a fent leírt helyzet végett) ... vagy

2. hogy 400 játékos alig bír elvinni 1-2 várost/akció 30 játékostól? s mivel ez nem ment nekik, akkor az a 30 szerencsétlen játékos a csaló?

miért is? tudomásom szerint a az InnoGames Grepolis nevezetű játéka egy Harci Stratégiai Játék ... valamit ki kell találni, hogy ne veszíts várost egy invázió során , anélkül hogy bármilyen külső, játékban meg nem engedett eszközhöz vagy fejlesztéshez folyamodtunk volna ...

 

tisztelettel

Simon Adorján

Válaszok

GumiNyuszi

#52 Re: Re: Elegem van!

2013-07-03 10:41:06

#51: simonadorjan - Re: Elegem van!

Teljesen egyet értek ezzel a leirtakkal mivel ez egy Harci Stratégiai Játék. Jelen esetben a PI szerveren hasonló történik mint veletek, hogy a mi kis létszámu szövetségünk (41) szembenáll 5 szövetséggel Dezertörök (90) - Dezertörök AK (67), BORG (52). Illetve további 3 szövetséggel amely egymással van konföderácioba Hidra (62), Dirty Dancing (57), Szent Grál (32). A felsorolt adatokbol még a hülye is észreveszi, hogy mindenkét oldal amellyel harcolunk legalább 4szeres ember fölényben van.

A következök csak a kedves Dezertöröknek szolnak akik mindenfélével probálkoznak és mindenféle kibuvot keresnek de egyiket se a harcmezön. TANULJATOK MEG JÁTSZANI HA MÁR KORONÁTOK VAN. Attol hogy koronátok van nemlesztek profik idöziteni egyik se tud jösztök mint a birkák egymás után össze vissza. És ha mindennel elsüllyedtek egyböl megyünk sirni a supportnak meg mindenféle forumokon.

Kiváncsi lennék annak a szervernek a szinvonalára ahol megnyertétek a világot mert ott valoszinüleg komoly ellenféllel nemvolt dolgotok. Na most ittvagyunk mi hajrá végre meglehet tanulni játszani vagy hagyjátok, hogy bedaráljon titeket egy kis létszámu aktiv szövetség.

Szánalom amit csináltok komolyan mondom.

Egy 7.a osztályos tanuló.

PattogoCsipogóGumiNyuszi.

U.I: Aki esetleg Étárol megismerne annak Crash19.

Válassz egy nicknevet!

#61 Re: Re: Elegem van!

2013-07-03 22:27:02

#51: simonadorjan - Re: Elegem van!

OFFTOPIC

Szia Adorján!

Sajnos te is csak a saját oldaladat látod, nem vagy tisztában az előzményekkel, a körülményekkel és így ítélkezel. A Bárányok egyik vezetőjeként kérdezném, mielőtt a te szegény szövetségedet támadták, az nem e volt probléma, hogy egyszerre, az általad felsoroltaknál jórészt nagyobb haderővel, létszámmal és összességében jóval erősebb szövetségek kíséretében (Leviathan-Crows-Ninja-Spárta + a ti top támadóitok) egyszerre ütöttetek minket hónapokon keresztül 3 oldalról, egy összefüggő frontvonalon? Top védővé téve minket szinte a játék végéig? Vajon az egészet megint ugye a szemét, ádáz bárányok kezdték és csalóztak titeket? Akiket miután nem sikerült beütni és megunván az állandó piszkálódásaitokat, szépen elkezdtük kitakarítani 56ról, mert szerettünk volna az egybefüggő területünket, ami konkrétan egy teljes tenger volt, magunkénak tudni? Teszek én arra hogy mennyien voltatok, mi is egy jól működő aktív társaság voltunk, ugy nem haragszol hogy a már említett Harci Stratégiai Játék lévén támadni mertünk azzal amink van? Soha senkire nem írtam rá, hogy körbefoglal és ezt véleményezzem, de nyeltük 180an mikor támadtatok, de azután hadd ne kérjek már elnézést, hogy támadni merészeltünk.

Csak hogy rajtam is csámcsogjatok, én meg személyesen azt tartom unfair-nek, hogy a csodák kezdete előtt egy 5 nappal a 3 konfőben lévő legnagyobb ellenlábasunk majd legtöbb pontszámmal rendelkező 200 tagja összeáll, hogy besöpörje a koronát. Mindezzel tönkretéve azt a munkát, amit mi elvégeztünk hónapok során. Igen savanyú a szőlő, de kinek nem lenne ezek után...

Joccakát mindenkinek!

ONTOPIC

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-04 19:06:42