Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

GumiNyuszi

/ #52 Re: Re: Elegem van!

2013-07-03 10:41

#51: simonadorjan - Re: Elegem van!

Teljesen egyet értek ezzel a leirtakkal mivel ez egy Harci Stratégiai Játék. Jelen esetben a PI szerveren hasonló történik mint veletek, hogy a mi kis létszámu szövetségünk (41) szembenáll 5 szövetséggel Dezertörök (90) - Dezertörök AK (67), BORG (52). Illetve további 3 szövetséggel amely egymással van konföderácioba Hidra (62), Dirty Dancing (57), Szent Grál (32). A felsorolt adatokbol még a hülye is észreveszi, hogy mindenkét oldal amellyel harcolunk legalább 4szeres ember fölényben van.

A következök csak a kedves Dezertöröknek szolnak akik mindenfélével probálkoznak és mindenféle kibuvot keresnek de egyiket se a harcmezön. TANULJATOK MEG JÁTSZANI HA MÁR KORONÁTOK VAN. Attol hogy koronátok van nemlesztek profik idöziteni egyik se tud jösztök mint a birkák egymás után össze vissza. És ha mindennel elsüllyedtek egyböl megyünk sirni a supportnak meg mindenféle forumokon.

Kiváncsi lennék annak a szervernek a szinvonalára ahol megnyertétek a világot mert ott valoszinüleg komoly ellenféllel nemvolt dolgotok. Na most ittvagyunk mi hajrá végre meglehet tanulni játszani vagy hagyjátok, hogy bedaráljon titeket egy kis létszámu aktiv szövetség.

Szánalom amit csináltok komolyan mondom.

Egy 7.a osztályos tanuló.

PattogoCsipogóGumiNyuszi.

U.I: Aki esetleg Étárol megismerne annak Crash19.